Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 08/04-2021, 19:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Irland Kvinder - Danmark kvinder
Liga: Venskabskamp kvinder
Udfald: Under 0,5 mål af Irland
Units: 5
Odds: 2.60
Chancevurdering: 45%
Spilbar ned til: 2.22
Betvalue: 117%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

Danmarks kvinder skal en tur til Irland i i aften og spille en venskabskamp. Danmark har mange stærke spillere med, men der er os blevet plads til 8 spillere fra den hjemlige liga. Irland er ok, men de danske kvinder bør være et niveau over. Jeg er overrasket over oddset på Irland efterhånden er steget kraftigt, og det er alt alt alt for højt.

Danmark strøg igennem kvalifikationen til EM hvor alle kampe blev vundet, undtagen den sidste lidt ligegyldige kamp imod Italien. Selvtilliden er i top, og vi har faktisk et ret stærkt landshold igen. Der er flere fine spillere med fra den hjemlige liga, og nok er den danske liga ikke så stærk mere, men der er heller ikke så mange udlændinge mere der tager pladserne fra de danske kvinder. 

Danmark er stærke defensivt, og i deres EM-kvalkampe lukkede de ET sølle mål ind i deres 10 kampe, det var imod Italien som er et langt stærkere hold end Irland.

Se Danmarks trup her: 

https://kvindesport.dk/se-kvindelandsholdets-trup-til-traeningskampene-mod-irland-og-wales/

Irland er et ok hold, men ikke mere end de. De slår de ringe hold, men imod de gode så har de problemer. Deres kvindelige række er ikke særlig god, og spillerne er generelt ikke på niveau med DK. De seneste kampe Irland spillede var slut 2020 og her tabte de deres sidste 3 kampe med 0-3 og 1-3 til Tyskland, og 0-1 til Ukraine. Tyskland kunne snildt have skruet bissen på i deres kampe men hyggede sig da de allerede var til EM mere eller mindre. Irland er stærke nok defensiv, men offensivt er de svage og scorer ikke mange mål. De slår de ringe hold med små cifre, og imod de bedre hold scorer de sjældent. F.eks har de tabt 0-2 til Holland, 0-2 og 0-1 til Norge, 0-4 til Polen, 0-3 til USA, 0-1 til Ukraine og 0-3 til Tyskland. Yes de har scoret imod Tyskland og Italien, men de scorer altså bare ikke meget. 

Jeg synes det er helt vildt man kan få 2,60 på at Irland ikke scorer nogle mål i denne kamp. Altså det danske forsvar har klassespillere der til dagligt spiller i klubber som Everton, Bayern, Potsdam, Wolfsburg osv så det er klassespillere og størstedelen af Irlands spillere spiller i den hjemlige ringe liga. Umiddelbart havde jeg nok sat odds til 1,50-1,60 max, så dette er et kanonodds, men jeg holder units og chancevurdering nede for det er en venskabskamp så der kan gå udskiftning og alverdens ting og sager i den. :D

Jeg satser 5 units på Irland ikke scorer til fremragende odds 2,60 hos Unibet!

Kampen kan forøvrigt ses i tv.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 08/04-2021, 16:06
Opdateret 08/04-2021, 21:21