Tipster: CDbjerg
Date: Fredag d. 09/04-2021, 20:00
Sport: Underholdning
Event: X Factor - Finale
League: X Factor
Bet: Nicoline Steen Kristensen vinder
Units: 5
Odds: 2.40
Chance assessment: 48%
Correct odds: 2.08
Betvalue: 115%
Bookmaker: Danske Spil
Result: TABT

I aften skal Danmark finde sin næste X Factor vinder, og dette står imellem Solveig, Nikoline Steen Kristensen, og gruppen Simon og Marcus. Jeg har ikke haft nogle analyser på årets show, og det plejer jeg egentlig at have, men jeg synes det har været lidt random, men nu hopper jeg ud i et spil på finalen hvor jeg egentlig tror på min prefavorit.

Jeg har som mange andre fulgt med fredag efter fredag i årets X Factor, og allerede inden liveshow startede havde jeg udpeget Nikoline som den store favorit. Hun startede ikke som favorit odds, men hun blev det, ihvertfald kortvarigt. Efter de første par liveshows var Lucca mega stor favorit, og jeg gavde egentlig opgivet min ide (og spil) på Nikoline som vinder. Jeg var i starten ikke fan af Nikoline sang på dansk, men de sidste uger har jeg skiftet mening, og jeg synes dansk er klart det bedste til hende. Hun har en lidt dårlig udtale af det engelske så dansk passer bedre. Jeg har en ide om mange har troet på Nikoline så snart de så hende. Pigen med den meget søde stemme, smil og altid glad. Sådanne ting er virkelig vigtig at besidde i et show som X Factor. Jeg synes de fik hende til at fremstå lidt for meget pusse nusse de første shows, men nu er det ovre og Nicoline er heller ikke så nervøs mere. Jeg tror hun vinder!

Solveig har jeg haft meget svært ved fra start. Jeg synes det var lidt overraskende hun overhovedet kom med i liveshows. Hun startede sådan som den stille pige, og virkede måske meget genert. Som ugerne er skredet frem er Solveig blevet meget mere glad og åben, og hun har fået meget ros fra dommerne. Af en eller anden grund var Solveig i farezonen, endda i en uge hvor rosen var rigtig stor, og det tror jeg lidt har med at gøre at folk fandt hende lidt for speciel. Solveig er gået fra farezone til at være favorit, og jeg er egentlig ret uenig. 

Drengene vurderede jeg fra start som en typisk 4. plads, altså nogle der kom et stykke, men endte som nr. 4. De er nu i finalen, og de er charmerende og glade, men vokalen er svag og langt fra de 2 pigers niveau. Det er en sangkonkurrence, og selvom det er vigtigt med charme og lækkert hår så er pigerne altså bedre. Jeg forventer drenegene ryger ud først, og det kan du få 1,75 på Danske Spil, et ganske fint spil synes jeg.

Danske Spil og Bet365 har Solveig som favorit, men Unibet har Nicoline, og faktisk kan du lave et surebet hvis du er til sådan noget. Nicoline skal synge sammen med Michael Falch i aften og det tror jeg bliver virkeligt fedt, drenegene skal synge med Citybois, det bliver da sikkert ok, meeeen. Solveig skal synge med Phlake og er ok kendt, men der er altså også flere som ikke kender ham. Jeg tror Nicoline og Michael Falch vil fange rigtig mange af seerne, og faktisk tror jeg mange har haft Nicoline som favorit fra  start. Solveig peaker nu ja, men der skal meget til at man skifter sin stemme hvis man har stemt en hele vejen igennem

Jeg satser 5 units på Nicoline Steen Kristensen vinder X Factor til odds 2,40 hos Danske Spil, Bet365 har odds 2,35. Jeg serNicoline som favorit, måske kun smal, men som favorit. Husk og stem!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 09/04-2021, 18:54
Opdateret 09/04-2021, 22:38