Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 10/04-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Real Madrid - Barcelona
Liga: La Liga
Udfald: Under 3 mål asian
Units: 5
Odds: 1.83
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: ANNULLERET

Real Madrid mødes i en knaldhamrende vigtig kamp. Atletico Madrid er gået ned flaget, så nu er de 2 førstnævnte hold begyndt at at nærme sig Atletico Madrid. Skulle Barcelona vinde og AM smide point så kan de faktisk komme i pole-position. Jeg synes faktisk de seneste El Classico-kampe har været ret kedelige, og jeg har en fornemmelse af at den her kamp os kan blive en kedelig taktisk forestilling som ingen af holdene vil tabe. 

Real Madrid har set skidt ud i flere omgange i denne sæson, og hver gang de har spillet godt i et par kampe så kan de spille håbløst ringe den næste. Pt. ser det godt ud selvom man mangler nogle et par vigtige spillere spiller de godt nu og slog faktisk Liverpool 3-1 i en flot kamp i Champions League. Faktisk skal Real Madrid spille returopgør allerede på onsdag så det er et par vigtige kampe de har foran sig. Real er uden Ramos og Varane i forsvaret, og det er et minus for spillet, men Nacho og Militao spillede fint imod Liverpool som altså har en giftige offensiv. 

Barcalona er også inde i en rigtig fin periode og ligesom Real Madrid så har de også et par gode kampe for så at spille elendigt. Senest Barcelona mødte de et ringe Valladolid-hold, men Barcalona var ideforladte og spillede en elendig kamp og var i bund og grund heldige med at få en meget vigtig sejr til sidst. Jeg synes Barcelona generelt spiller lidt dårligt offensivt for tiden. 

Jeg tror vi får en meget lige kamp at se som vi plejer, og jeg tror at begge hold vil passe alvorligt på det meste af kampen. Det sidste møde de 2 hold imellem vandt Real Madrid 3-1 så der fik vi en målrig kamp, men jeg synes generelt det har været ret kedeligt. Ingen af holdene vil være tilfredse med et X, og jeg synes faktisk odds 3,80 på X er godt, men jeg spiller yderst sjældent Xer. Jeg hopper i stedet for på få mål og synes de regner med for mange mål i en kamp der kan blive yderst taktisk.

Jeg satser 5 units på under 3 mål asian til odds 1,83 hos Bet365. Er man fræk kan man prøve en skilling på under 1 mål asian til odds 14 hos Unibet hvor man får pengene igen ved præcis et mål.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/04-2021, 02:01
Opdateret 10/04-2021, 23:04