Eksperten: Werder77
Dato: Mandag d. 12/04-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Lyngby - AaB
Liga: Superligaen
Udfald: over 2,5 mål asian
Units: 3
Odds: 1.98
Chancevurdering: 54%
Spilbar ned til: 1.85
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

comeon 1,96

Lyngby er så småt presset til at få 3 points, især efter at Vejle vandt i OB.

Lyngby har haft en offensiv tilgang til spillet her i foråret under Falch, og har været et af de hold, der har spillet flest chancerige kampe i foråret.

Jeg har hørt at Lyngbys angriber Emil Nielsen skulle være med, selvom han som udgangspunkt har været meldt tvivlsom. Derudover er Gytkjær også så småt på vej tilbage, selvom han nok er et stykke fra topformen endnu.

AaB har længe været et jævnt kedeligt hold med få chancer i deres kampe, men i de seneste par kampe har der været en hel del chancer i deres kampe, og det er som om, at de måske har ændret tilgangen en smule. De kan selvfølgelig fint nøjes med uafgjort her, men deres nedrykningsrisiko er ekstremt lille, så de burde spille efter sejren her, eller i hvert fald ikke spille som om at de er bange for at tabe.

AaB har desuden fået genoplivet Kasper Kusk i de seneste par kampe, efter at han ellers var parkeret på bænken i en perioden under Cifuentes. Og han er altid god for at skabe en chance eller to.

Derfor kan det blive en underholdende kamp mellem to hold, der som udgangspunkt gerne vil spille fodbold, og som ikke kan bruge uafgjort til vildt meget.

Tippet 11/04-2021, 23:12
Opdateret 12/04-2021, 20:57