Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 13/04-2021, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tyskland Kvinder - Norge Kvinder
Liga: Venskabskamp kvinder
Udfald: Begge hold scorer
Units: 5
Odds: 1.86
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

Dårlig stime med et par svipsere i weekenden, men sådan er livet, man kan desværre ikke ramme alt selvom jeg gerne vil! Der er masser af venskabskampe for kvinder tirsdag, og jeg har en god sjat kampe med fornuftige spil. Dette spil er på kampen imellem Tysklands og Norge. To stærke hold med offensiv firepower, det kan og bør give nogle mål.

Tyskland ser ud til at være kommet lidt igang igen efter et par år hvor de ikke har været sig selv. Holdet er stærkt, og fyldt med gode spillere som alle spille på de allerbedste adresser. I weekenden smadrede Tyskland Australien med hele 5-2. Tyskerne scorer stortset altid, og selvom Norge er et stærkt defensivt hold så bør tyskerne scorer nogle gange i denne kamp, men jeg synes faktisk de er gjort til for store favoritter.

Norge har også været lidt under radareren de seneste år, men de har fået et glimrende hold, og de kan på en god dag snildt spille op med de allerbedste. Norge scorer generelt mange mål og spiller pænt offensivt. De er inde i en glimrende stime med sejre, og sidste de ikke vandt og scorede var imod Tyskland til Algarve Cup sidste år. Der vandt Tyskland 4-0, men i denne turnering bruges der ofte mange reserver så ikke en helt optimal kamp. Norge slog i weekenden Belgien med 2-0 på udebane, og Belgien er ganske habile.

Med to offensive hold som sjældent går fra banen uden at score synes jeg at odds 1,86 på at begge hold scorer er rigtig flot, og nok er Tyskland sat som store favoritter, men de skal ikke undervurderer Norge for de er gode.

Jeg satser 5 units på begge hold scorer til odds 1,83 hos Mr. Green.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 12/04-2021, 23:07
Opdateret 13/04-2021, 22:33