Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 13/04-2021, 18:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Holland Kvinder - Australien Kvinder
Liga: Venskabskamp kvinder
Udfald: 1
Units: 5
Odds: 1.75
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 114%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Dårlig stime med et par svipsere i weekenden, men sådan er livet, man kan desværre ikke ramme alt selvom jeg gerne vil! Der er masser af venskabskampe for kvinder tirsdag, og jeg har en god sjat kampe med fornuftige spil. Dette spil er på kampen imellem Holland og Australien. Holland er pt et af de bedste kvindehold i verden og de har været igennem en rivende udvikling de sidste år. Australien er ganske gode, og spiller ret så offensivt, men imod et kvalitetshold som Holland bør de få det svært. 

Holland er hamrende stærke og er da også forsvarende Europamestre, og de var også i finalen ved det seneste VM. Den hollandske kvindeliga er ikke ret stærk, men Holland har stadig masser af gode spillere i gode klubber rundt om i Europa. Holland tabte 0-1 til Spanien i weekenden, men Spanien er os et af de rigtig stærke hold lige nu. Kampen før vandt Holland hjemme imod Tyskland, og generelt er Holland hamrende stærke på hjemmebane. 

Australien er et solidt hold der på gode dage kan drille alle mandskaber, men den næste dag kan de være middelmådige. Sidstnævnte var de i weekednen de de tabte hele 2-5 til Tyskland, og lukker de 5 ind imod Tyskland så lukker de os ind imod et næsten ligeså stærkt Holland-hold anført at den hamrende stærke angriber Miedema. Australien har dog ohså en stærk angriber i Kerr.

De 2 hold spillede senest i 2019 og her vandt Holland med 3-0, men i 17 og 15 vandt Australien 2 indbyrdes opgør, men det var her hvor Holland var igang med opbygningen til det hold de har nu.

Jeg synes odds 1,75 er flot på 1-tallet i denne kamp, og jeg satser 5 units på dette hos Danske Spil. Bet365 har 1,72.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 12/04-2021, 23:29
Opdateret 13/04-2021, 22:33