Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 13/04-2021, 20:15
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Wales Kvinder - Danmark kvinder
Liga: Venskabskamp kvinder
Udfald: Under 0,5 mål af Wales
Units: 5
Odds: 1.91
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 117%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: TABT

Dårlig stime med et par svipsere i weekenden, men sådan er livet, man kan desværre ikke ramme alt selvom jeg gerne vil! Der er masser af venskabskampe for kvinder tirsdag, og jeg har en god sjat kampe med fornuftige spil. Dette spil er på kampen imellem Wales og Danmark. Jeg havde spil på Danmarks sidste kamp imod Irland, og denne kamp kan nemt blive en tro kopi af det opgør. 

Danmark spiller godt for tiden og holdet er ret komplet. De er godt besat alle steder på banen, og normalt er der godt styr på forsvaret. Jeg havde spil på at Irland lavede 0 mål imod Danmark senest og det var lidt heldigt for faktisk var Danmark skidt. De lavede rigtig mange opspilsfejl hvilket gjorde Irland kom til nogle chancer som overhovedet ikke var nødvendigt. Jeg har ikke set Danmark sløse sådan længe og måske var det fordi det var en venskabskamp eller os fordi de bare havde en dårlig dag. Jeg tror det var det sidste og jeg tror ikke de laver de samme fejl igen.

Wales og Irland er næsten en tro kopi af hinanden, dog er Wales nok et mulehår bedst. Wales er virkelig stærke defensivt, undtagen i weekenden hvor de lukkede 3 mål ind imod Canada og jeg havde analyse på under 2,5 mål. Wales scorer heller ikke særligt mange mål, og imod Canada kom de ikke til meget. 

Danmark bør vinde kampen, men det kan sagtens blive noget 1-2-0 igen, og som skrevet i min analyse imod Irland forstod jeg ikke at Danmark ikke gav 1,25-1,30 i den kamp, men det gør de så nu imod et bedre hold, så jeg holder mig fra handicap. 

Jeg hopper i stedet for på et spil hvor Wales ikke scorer til odds 1,91 hos Mr. Green, og satser på Danmark strammer lidt op i forhold til i Irland-kampen. Jeg satser 5 units

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 13/04-2021, 00:31
Opdateret 13/04-2021, 22:34