Tipster: CDbjerg
Date: Tirsdag d. 13/04-2021, 21:10
Sport: Fodbold
Event: Frankrig Kvinder - USA Kvinder
League: Venskabskamp kvinder
Bet: Over 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.81
Chance assessment: 61%
Correct odds: 1.64
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Result: TABT

Dårlig stime med et par svipsere i weekenden, men sådan er livet, man kan desværre ikke ramme alt selvom jeg gerne vil! Der er masser af venskabskampe for kvinder tirsdag, og jeg har en god sjat kampe med fornuftige spil. Dette spil er på kampen imellem Frankrig og USA kvinder. Det er for mig at se de 2 bedste kvindehold i verden pt. dog er Frankrig uden en håndfuld spillere fra Lyon, men undervurder dem ikke for den franske liga er stærk i toppen.

Frankrig er hamrende stærke og de vinder altid alle kampe op til diverse slutrunder, men når de endelig kommer afsted så får de klokket i det. De har et virkelig stærkt hold bestående af spillere fra de 2 bedste kvindehold i verden pt, nemlig Lyon og PSG. Der er os spillere fra andre klubber, men de fleste kommer fra de 2 klubber.  Frankrig mangler i denne kamp nogle spiller fra Lyon grundet covid-19 og især at de skal mangle Renard som er verdens bedste kvindelige forsvarsspiller er skidt. I weekenden mødte Frankrig England, og på trods af at der manglede lidt spillere så vandt Frankrig 3-1 over et stærkt engelsk hold. Det var en ret lige kamp, men Frankrig endte altså med at vinde.

USA er verdens bedste hold ingen tvivl om det, men man skal ikke regne med de bare tager til Frankrig og slår dem uden problemer. Nok har USA vundet masser af kampe i streg, men mange af kampene har os været imod elendige hold. En anden ting er at USA meget sjældent er uden for egne grænser. De spiller som regel på hjemmebane og gerne dobbelopgør. Nu har de bevæget sig væk hjemmefra og det gik galt imod Sverige i weekenden. Sverige spillede godt med, og selvom USA kunne have vundet til sidst i kampen så var 1-1 fortjent i den kamp. 

Jeg tror vi får en seværdig kamp at se, og jeg tror der kommer nogle mål i denne kamp. Begge hold scorer stortset i alle kampe og med manglerne i Frankrigs forsvar kan det være lidt nemmere for USA, men ville dog aldrig spille den amerikanske sejr til et latterligt lavt odds for som skrevet tidligere så er Frankrig altså ikke langt fra USA niveaumæssigt og selvom der mangler nogle er de andre fuldgode erstatninger. Renard er dog uerstattelig.

De 2 hold mødtes i 2019 og her endte kampene 2-1 til USA til VM, og 3-1 til Frankrig i en venskabskamp i Frankrig.

Odds er faldet lidt, men jeg synes stadig der er fin værdi på over 2,5 mål til odds 1,81 hos Mr. Green, og dette satser jeg 4 units på. Er man fræk kan man prøve over 3,5 og 4,5.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 13/04-2021, 00:50
Opdateret 14/04-2021, 07:51