Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 13/04-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Spanien Kvinder - Mexico Kvinder
Liga: Venskabskamp kvinder
Udfald: Spanien -3,5 asian
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Dårlig stime med et par svipsere i weekenden, men sådan er livet, man kan desværre ikke ramme alt selvom jeg gerne vil! Der er masser af venskabskampe for kvinder tirsdag, og jeg har en god sjat kampe med fornuftige spil. Dette spil er på kampen imellem Spanien og Mexico, og Spanien er en hvis ikke to klasser over Tex-Mex. Det bør blive one-way-traffic i denne kamp.

Spanien er hamrende stærke, og de er et af de hold der snart kan gå hen og vinde noget stort. Holdet består primært af hjemlige spillere, og de fleste fra Barcelona som for 2 år siden var i CL finalen, og i denne sæson også er med helt til sidst. Spanien spiller hurtigt og friskt, og hvis de først ruller for dem er de giftige. I weekenden mødte Spanien et af de andre stærke mandskaber, og her vandt Spanien 1-0 over Holland. Spanien var bedst. 

Mexico er ikke vant til at spille imod hold fra Europa, og møder for det meste holdene fra Mellem- og Sydamerika. Mexico er som sådan ikke ringe, men imod de bedste hold har de det ofte meget svært. Det er noget andet fodbold der spilles der hvor de kommer fra end her i Europa. Mexico spillede imod Slovakiet den anden dag og spillede 0-0. Slovakiet som netop har tabt hele 0-5 til Slovenien. Alle hold vil Spanien slå uden at blinke med øjene. 

Bet365 har 1,90 på Spanien -3,5 asian og dette satser jeg 4 units på.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 13/04-2021, 15:45
Opdateret 13/04-2021, 22:34