Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 17/04-2021, 13:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Newcastle - West Ham
Liga: Premier League
Udfald: Over 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.95
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3CGkhSl
Resultat: VUNDET

Mit favorithold i England Newcastle spiller endnu engang for livet i Premier Leagu, og heldigvis fik de en vigtig sejr sidste weekend imod ude imod Burnley så der er lidt luft ned til Fulham under stregen, men de kan ikke hvile på laurbærene. West Ham er vel sæsonens overraskelse med deres topplacering, og de kæmper en hård kamp for at holde deres nuværende 4. plads som giver Champions League næste sæson. Newcastle kan nok bedst leve med en uafgjort, men en sejr vil være bedst for begge hold. Derfor tror jeg godt vi kan få nogle goals. 

Newcastle ligger og roder i bunden som sædvanlig. De har 6 point og en kamp i hånden ned til Fulham under stregen, men de skal passe på for det kan hurtigt gå galt. Newcastle har fået skrabet lidt point sammen  de seneste uger så det er gået ok. En sejr ude over Burnley og en sen uafgjort imod Tottenham.

West Ham ligger meget overraskende nr. 4 i Premier League og napper de en Champions League plads så forestil dig lige PSG imod West ham eller Barcelona og hvad de hedder. Det kunne være fedt synes jeg! West ham kæmper for at holde Chelsea, Liverpool og Tottenham bag sig, og det kan desværre for dem blive svært. Det vil nok kræve en del sejre for West Ham, så de skal sådan set vinde den kamp ude imod Newcastle. 

Begge holds sidste 3 kampe er gået over 2,5 mål, og det tror jeg også der er gode chancer for sker igen, og jeg går efter mål.

Det sidste indbyrdes opgør vandt Newcastle med 2-0 ude. 

Jeg satser 4 units på over 2,5 mål til odds 1,95 hos Betfair Sportsbook. Det øvrige marked ligger omkring 1,95.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 16/04-2021, 17:15
Opdateret 17/04-2021, 19:50