Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 21/04-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC Nordsjælland - Brøndby
Liga: Superligaen
Udfald: Over 2,5 mål og begge hold scorer
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

FC Nordsjælland og Brøndby brager onsdag aften sammen, og jeg tror det bliver en seværdig kamp. FCN kæmper for at nappe 4. pladsen fra AGF og potentielt også 3. pladsen fra FCK så der er masser på spil for hjemmeholdet. FCN har scoret masser af mål de seneste kampe. Brøndbys spil er gået ned af bakke de seneste eller ihvertfald deres pointhøst. Pt. er Brøndby 3 point efter FCM på andenpladsen, og det kan blive 6 point de er efter FCM slår Randers mandag aften. Jeg tror vi får en offensiv kamp at at se og med flere mål.

FCNs unge knægte spiller friskt og offensiv for tiden og deres seneste resultater har været gode. I weekenden var de dog heldige med at få 2-2 med hjem fra Parken da de til allersidst fik udlignet. Som skrevet i ovenstående så har FCN fået blod på tanden og de kan faktisk nå en ret god placering. Der spilles super offensivt og der har været mange mål i deres kampe den seneste tid. 

Brøndby har ikke haft heldet med dem den senste tid og desværre for dem så begynder det at ligne at FCM render med guldet. Brøndby har spillet en flot sæson og vi må se hvad det ender med for dem. Brøndby spillede igår imod AGF og spillede 2-2, og det var vel egentlig et meget fair resultat. Brøndby er konstant farlige i offensiven, men desværre er defensiven begyndt at smuldre lidt, og det kan blive farligt imod de unge drenge fra FCN.

Der er masser på spil i denne kamp og jeg forestiller mig en offensiv en af slagsen. Desværre mangler Brøndny Lindstrøm og Borkeit med karantane, og farværet af førstnævnte er lidt skidt, men jeg håber det gå uden.

Holdene mødtes i februar, og her endte kampen 1-0 til Brøndby.

Jeg satser 4 units på over 2,5 + begge hold scorer til odds 1,90 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 19/04-2021, 14:31
Opdateret 21/04-2021, 22:58