Eksperten: Werder77
Dato: Onsdag d. 21/04-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: AaB - OB
Liga: Superligaen
Udfald: AaB -0,25 asian
Units: 3
Odds: 2.11
Chancevurdering: 51%
Spilbar ned til: 1.96
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: VUNDET

bet365 2,08
onside/comeon 2,06/2,05

AaB har skabt en del chancer i deres seneste kampe (minus Lyngby kampen) og ligner et hold i fremgang, mens OB mere ligner et hold i tomgang og har meget svært ved at skabe store chancer, især i åbent spil. Og vi skal derfor have et lille spil på AaB her.

Det taler for spillet : 

Lucas Andersen kom tilbage i slutningen af kampen mod Vejle. Med ham er AaB bare et helt andet hold. Han var også knap kommet på banen inden han lagde op til en stor AaB mulighed. AaB sad også godt på afslutningen af kampen i Vejle, hvor Lucas spillede de sidste 20 minutter. Måske får han endda 30 minutter her?

OB er uden Jeppe Tverskov, der har karantæne og Kasper Larsen er nok også stadig ude, så begge midterforsvarere er nok ude for OB. De var begge med i opgøret for en måned siden i Aalborg, som OB vandt 2-0. U 21 landsholds målmand Oliver Christensen ser heller ikke ud til at være med for OB her.

OB har ikke imponeret siden de vandt 2-0 i Aalborg! for en måned siden, OB var dog egentlig ikke specielt meget bedre end AaB dengang. Men de var frem for alt bare mere skarpe på dagen.

-0,25 på AaB stod i 2,01 for en måned siden ved kickoff, hvor der ingen tilskuere var. Denne gang er der tilskuere, der alle holder med hjemmeholdet, hvilket måske nok rykker ca. 4-5% på den rene hjemmesejr. Det burde tale for at oddset er lidt for højt på AaB pt.

Det skal du være opmærksom på:

Ferreira har karantæne for AaB, og han kan måske erstattes af Højholt eller Christensen. Højholt startede også sidst mod OB for en måned siden.

Kadrii er kommet retur til OB og fik scoret sidst mod SønderjyskE, han ligner dog ikke ligefrem en mand i topform endnu.

Begge hold kan fint leve med uafgjort qua stillingen i nedrykningsspillet, og derfor giver -0,25 fin mening fremfor det rene et-tal, for så får vi i det mindste halvdelen af indskuddet retur ved uafgjort. Alternativt så overvej AaB dnb til ca. 1,70, så taber man ikke ved uafgjort. Omvendt vil AaB med 3 points her være kæmpe favoritter til 7. pladsen, der kan give europæisk deltagelse.

Tippet 20/04-2021, 22:37
Opdateret 21/04-2021, 20:00