Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 20/05-2021, 21:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Eurovision - Semifinale 2 vinder
Liga: Eurovision
Udfald: Schweiz vinder semifinale 2
Units: 6
Odds: 2.05
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 119%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: VUNDET

Opdatering.
Schweiz har ikke været særligt overbevisende i prøverne, og umiddelbart vil jeg råde til at komme af med spillet. Evt garder ind med Island og Bulgarien.

Det er tid til at begynde at smide spil ud på Eurovison, og jeg har MASSER af spil. Jeg vil råde dig til at være med på dem alle for overordenet plejer jeg at have pænt stort overskud på disse spil. Har du ikke adgang til alle kontoer bør du skaffe adgang til Mr. Green/888 og ikke mindst Nordicbet for her vil der komme ret mange spil. 

Dette spil går på at Schweiz vinder semifinale 2, og som det ser ud netop nu så skal meget gå galt for at Schweiz ikke napper denne semifinale. Schweiz stiller op med Gjons Tears som synger sangen "Tout L`Univers" Yes sangen synges på fransk. Gjon har en sinddsyg stærk vokal, og han har en af de allerbedste vokaler i dette års ESC, uden tvivl. Sådan en ting sætter juryen stor stor pris på, og jeg forventer Gjon er i toppen hos juryen.

Hør Schweizs sang her:


OGAE afstemningen er i fuld gang, og her fører Schweiz ret markant hele afstemningen, så det er et godt tegn for Schweiz. OGAE er MGP-fangrupper fra hele Europa, og jeg er selv med i den danske udgave. Jeg har dog ikke ikke givet mine toppoint til Schweiz. :D

På Eurovisionworld ligger Schweiz pt. nr. 3 men ikke mange stemmer adskiller nr. 1-3. De sidste 5 ESC har Eurovisonworlds afstemning ramt vinderen 4 af de 5 år. 

På Wiwibloggs ligger Schweiz nr. 3. Dog skal den afstemning tages med et gran salt for Grækenland fører denne ret stort. Nok er Grækenland gode og en darkhorse i år, men den har vidst lige fået lidt for mange stemmer i denne afstemning. 

Kigger man på odds så er Malta favorit til at vinde ESC, skarp forfulgt af Frankrig, og lige en my efter kommer Schweiz, men igen her er det helt tæt imellem disse 3 lande, og faktisk ser jeg pt. at vinderen af hele molevitten kommer imellem disse 3 sange. 

Det er kun de lande som er i semifinale 2 som kan stemme, og ud af de 18 lande i denne semifinale går 10 lande videre til finalen. Danmark er i denne semifinale. 

Den store fordel for Schweiz i denne semifinale er at alle konkurrenterne er væk. Malta er i semifinale 1, Frankrig og italien er direkte i finalen så de er os væk. Det betyder at den umiddelbart største favorit efter Schweiz er Bulgarien.

Bulgarien var sidste år favoritter oddsmæssigt, men jeg tror ikke de havde vundet. Victoria som synger sangen "Growing up is getting old" er ret populær, og sangen har en meget Bellie Elish-stil. Jeg synes sangen er flot og fin, men den er røvkedelig. Jeg tror faktisk der er gode chancer for Bulgarien "flopper" lidt i år for jeg tror ikke folk synes den er særlig god. Den bliver simplelthen for kedelig. Det kan man os synes Schweiz sang er, men jeg ser mange flere kvaliteter i Schweizs sang.

Hør Bulgariens sang her:


Finland med deres rocksan, San Marino måske med Flo Rida, og Island med deres skøre 80-sang er os darkhorses, men jeg tror de skiller vandende for meget. 

Jeg har svært ved at se Schweiz ikke vinde semifinale 2 og jeg satser 6 store units til odds 2,05 hos Nordicbet. Dette spil vil normalt være et prospil, men nu skal vi lige igang, men størstedelen af mine ESC-spil bliver prospil. Du kan få højere odds på Betfair spilbørs, og der er lidt håndører imellem 2,20-2,40 men markedet på denne er ikke stor. 

Bemærk vi ikke får resultatet af semifinalen at vide før efter finalen er afgjort. Det plejer at blive offfentliggjort senest søndag morgen, altså d. 23 april.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 24/04-2021, 15:40
Opdateret 23/05-2021, 01:21