Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 22/05-2021, 21:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Eurovision - Head 2 Head
Liga: Eurovision
Udfald: Italien ender bedre end Bulgarien
Units: 5
Odds: 1.68
Chancevurdering: 68%
Spilbar ned til: 1.47
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

Odds er væk.

Det er tid til at begynde at smide spil ud på Eurovison, og jeg har MASSER af spil. Jeg vil råde dig til at være med på dem alle for overordenet plejer jeg at have pænt stort overskud på disse spil. Har du ikke adgang til alle kontoer bør du skaffe adgang til Mr. Green/888 og ikke mindst Nordicbet for her vil der komme ret mange spil. 

Dette spil er et h2h spil imellem Italien og Bulgarien.

Italien stiller op med rockbandet Måneskin, og undrer du dig over det danske navn er det fordi en af de kvindlige gruppemedlemmer er halvt dansk. Gruppen synger sangen "Zitty E Buoni" og jeg er ret vild med den selvom jeg faktisk ikke burde være. Italien klarer sig nærmest notorisk godt til Eurovision, og det tror jeg også de gør i år. Faktisk tror jeg Italien har et solidt skud for at vinde ESC 21. pt. Ligger Italien ca. i odds 9, og er faldet en smule de sidste dage. De får ok med stemmer i diverse afstemninger.

Hør Italiens sang her:


Kigger man på appen my Eurovisonscore ligger Italien nr. 6 og Bulgarien blot nr. 12.

Bulgarien var sidste år favoritter oddsmæssigt, men jeg tror ikke de havde vundet. Victoria som synger sangen "Growing up is getting old" er hun er ret populær. Sangen har en meget Bellie Elish-stil. Jeg synes sangen er flot og fin, men den er røvkedelig. Jeg tror faktisk der er gode chancer for Bulgarien "flopper" lidt i år for jeg tror ikke folk synes den er særlig god. Den bliver simplelthen for kedelig. Bulgarien ligger med vinderodds på Betfair omkrinn 17-19 stykker og har faktisk ikke fået ret mange stemmer i pools og ligger ikke specielt godt på nogle af listerne.

Hør Bulgariens sang her:


Comeon har odds 1,68 på at Italien ender bedre end Bulgarien, og dette satser jeg 5 units på. Italien burde være større favoritter. Bemærk er begge lande skal være i finalen for at spillet ikke bliver voidet. Italien er forhåndskvalificeret til finalen, og Bulgarien er ret sikre på at komme i finalen da de er i den svage semifinale 2.

Held og lykke til dem der følger. 

CDbjerg..

Tippet 24/04-2021, 18:20
Opdateret 23/05-2021, 00:51