Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 25/04-2021, 16:15
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Villarreal - Barcelona
Liga: La Liga
Udfald: Over 3 mål asian
Units: 5
Odds: 1.81
Chancevurdering: 64%
Spilbar ned til: 1.56
Betvalue: 116%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: ANNULLERET

Barcelona må have ekstrem meget motivation for at vinde over Villarreal i eftermiddag efter Real Madrid smed point igår aftes. Problemet er bare at Villarreal er super velspillende så det kan blive en svær kamp for Barcelona. Begge hold er gode offensivt, og disse kampe plejer at være seværdige. Jeg tror vi får en målrig kamp. 

Villarreal har spillet flot den seneste tid. De kæmper for at komme i næste års Europæiske kampe, og da Real Madrid og Betis smed point er der mulighed for Villarreal kan overhale Betis med en sejr i denne kamp. Villarreal har nogle skarpe folk fremme og især Moreno er en af La Ligas pt. bedste goalgettere. 

Barcelona kan hente ind på Real Madrid da de spillede 0-0 imod Betis igår, så mon ikke Barcelona vil sætte alle sejl ind på at vinde over Villarreal. Barcelona har haft et par fine uger med en stor og flot sejr over Bilbao i Copa del Rey finalen, og i sidste kamp slog de Getafe med 5-2. En sejr her til Barcelona kan blive guld værd, især hvis Atletico Madrid smider point i deres svære udekamp imod Bilbao. 

Generelt spiller disse 2 kampe ret underholdende og målrige kampe, og det tror jeg også de gør i aften. Kommer Barcelona foran skal Villarreal jagte, og omvendt hvis Villarreal kommer foran så skal Barcelona jagte. Faren for at kampen bliver låst og taktisk fordi ingen af holdene vil tabe kan opstå, men jeg tror og håber på der kommer mål. 

Jeg satser 5 units på over 3 mål asian til odds 1,81 hos Comeon. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 25/04-2021, 13:17
Opdateret 25/04-2021, 19:44