Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 25/04-2021, 15:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: PSG Kvinder - Barcelona Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: 1
Units: 4
Odds: 2.10
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Vi er nået til kvindernes semifinaler i Champions League, og vi skal have udråbt en ny vinder efter Lyon sidste weekend blev slået ud af PSG. Af de 4 resterende hold bør PSG være det stærkeste hold, men man skal ikke kimse af de andre hold. PSG må have ekstrem meget selvtillid og jeg tror de slår Barcelona. 

PSG har i mange år stået i skyggen af Lyon, og stortset alle vigtige kampe som finaler og hvad de har spillet er altid vippet til Lyons fordel. Nu kan det være forbandelsen er brudt, for sidste weekend lykkedes det PSG at slå Lyon ud af Champions League, endda efter at have været bagud samlet. nu skal PSG møde et fint Barcelona-hold, og for mig at se skal PSG var bedst af de 2 hold. 

Barcelona har mange spanske spillere på deres hold, og de jorder alt modstand over i den hjemlige liga. I CL gør Barcelona altid en god figurog var da også i finalen for et par år siden, men de tabte 1-4 til Lyon. Sidste sæson røg Barcelona ud til Wolfsburg i semifinalen hvor de tabte 0-1, igen vandt Lyon finalen.

PSG og Barcelona mødtes i CL i 2017 her vandt PSG 2-0 hjemme og 3-1 ude. Begge hold er blevet bedre end dengang.

Generelt er de franske hold bare super stærke og jeg ser PSG og Lyon en knivspids over de øvrige hold i verden. PSG må være helt oppe at stejle over de har slået Lyon ud, og jeg forventer de vinder denne kamp over Barcelona. Det kan blive tæt, men jeg synes os vi får et flot odds på hjemmesejren. 

Jeg satser 4 units på at PSG vinder over Barcelona til odds 2,10 Bet365, et odds du os kan få hos Mr. Green. Det kan være frækt at prøve PSG -1,5 til odds 4-5 stykker.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 25/04-2021, 13:32
Opdateret 25/04-2021, 19:43