Eksperten: Werder77
Dato: Mandag d. 03/05-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FCK - AGF
Liga: Superligaen
Udfald: AGF +0,5 asian
Units: 3
Odds: 1.84
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 105%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

youbet 1,84

FCK har lige vundet 2-1 i Aarhus, men det behøver ikke at betyde at FCK nødvendigvis også kan vinde på hjemmebane over AGF 8 dage senere.

For kampen i Aarhus var meget jævnbyrdig og AGF kunne sagtens have udlignet i overtiden, hvor de rammer træværket. Det var ikke en kamp med mange chancer men til gengæld var den meget intens og duelrig, og kampen i Parken kan sagtens blive noget af det samme.

AGF havde selvfølgelig fordel af at have eget publikum på hjemmebane, og den fordel har FCK nu til den kommende kamp.

AGF har dog fundet deres gode spil og fået deres energi tilbage som man har set nu både mod FCK men også mod Brøndby og Randers. Hvorimod de havde en lille downperiode omkring pokal semifinalerne mod Randers.

Men det der virkelig kan tale AGF's vej til denne kamp er at FCK har 3 store profiler i karantæne, nemlig Zeca, Lerager og Boilesen. Desuden var Falk ikke klar til kampen i Aarhus så måske er han stadig tvivlsom til denne kamp. Også Daramy måtte udgå af kampen mod AGF i Aarhus.

AGF får til gengæld igen topscorer Mortensen med til "returkampen", hvorimod han havde karantæne i kampen i Aarhus.

Så de hold, der kommer til at løbe på banen i Parken, skal tale for at AGF har en fornuftig chance for at få point, selvom FCK har fordel af at spille for hjemme tilskuere for første gang i lang tid.

Tippet 25/04-2021, 23:21
Opdateret 03/05-2021, 20:58