Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 04/05-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Manchester City - PSG
Liga: Champions League
Udfald: Over 3 mål asian
Units: 5
Odds: 1.97
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Selvom det er Eurovison måned skal der være plads til spil på fodbold også. Dette spil er på kampen imellem Manchester City og PSG som i aften skal have afgjort hvem der skal i Champions League finalen. Første kamp endte med sejr til englænderne så PSG skal frem over stepperne. Dette kan give endnu en kamp med mål fest og farver.

Manchester City fik et godt udgangspunkt med fra Paris i sidste uge da de vandt 2-1, men de måtte kæmpe hårdt for sejren. I første halvleg var PSG klart bedst, men City fik lavet lidt justeringer i pausen og så vandt kampbilledet. Manchester City kan selvfølgelig prøve at forsvarer deres føring fra første kamp hjem, men det bliver svært at modstå det pres som offensivt stærke PSG nok kommer med, så det er bedre at City spiller sit normale spil. 

PSG skal frem over stepperne, for de skal score min. 2 mål, men når de åbner op så åbner de også op for City så dette kan give masser af målchancer i begge ender. Mbappe og Neymar så vi kun lidt til i første halvleg i sidste uges opgør, men får de først godt gang i stængerne er de ubehagelige for alle forsvar.

Udfra ovenstående så tror jeg vi kommer til at få en vild kamp med mål og drama. Har du ikke set Addos spil på samme kamp synes jeg du skal tjekke det ud for det et super stærkt spil!

Jeg tror der kommer mål igen, og jeg satser 5 units på over 3 mål asian til odds 1,97 hos Bet365. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 04/05-2021, 10:20
Opdateret 04/05-2021, 22:56