Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 22/05-2021, 21:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Eurovision - Head 2 Head
Liga: Eurovision
Udfald: Grækenland ender bedre end Finland
Units: 5
Odds: 1.85
Chancevurdering: 64%
Spilbar ned til: 1.56
Betvalue: 118%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: TABT

Odds er gone.

Spil er lagt op fredag d. 7 maj kl. 15.25.

Spillet kan fåes hos Mr. Green, Unibet, 888, Leovegas.

Eurovison er lige på trapperne, og på lørdag d. 8 maj starter prøverne i Holland. Jeg sidder klistret til skærmen og leder efter gode spil, men allerede nu er der flere solide spil som vi skal ud på. Dette spil er et h2h mellem Grækenland og Finland.

Grækenland er en af mine personlige favoritter i år, og jeg ser dem faktisk som en darkhorse! Sjovt nok med darkhorse for i videoen flyver Stefania på Pegasus, yes en sort hest! :D 

Stefania synger sangen "Last Dance" og den er meget 80` inspireret med et super fed beat i især omkvædet. Grækenland skulle eftersigende have et helt vildt scenshow i år hvor de ikke laver noget man har set før. Der går rygter om at Stefania skal "flyve" som hun gør i musikvideoen, men nu må vi se. Mange undervurderer Grækenland kraftigt, og jeg tror de får det bedste resultat i flere år. 

En anden ting som taler for Grækenland er at den unge sangerinde som forøvrig er en flot, smilende og chamrende pige faktisk er hollænder, dog med græske forældre. Hun er bosat og født i Holland. Der kommer knap 3500 tilskuere, alle hollændere ind til finalen, og jeg er ret sikker på de hepper på deres hollænderinde. Reaktionen bliver sikkert stor og det bliver noget man kan mærke både i salen og ud igennem tv-skærmen.

Hør Grækenlands sang her:

Live er Stefania også stærk og bare fantastisk at se på:


Finland stiller op med rockbandet Blind Channel som synger sangen "The Dark Side." Er du til Linkin Park eller Limp Bizkit så er du sikkert vild med Finland. Jeg synes den er ret god, og jeg er normalt ikke til denne genre. Finland skal nok have sine tilhængere rundt om Europa, men jeg tror os den vil have mange modstandere, og så skal den kæmpe med Italien om stemmerne. Italien stiller os op med en ret fed rocksang. 

Hør Finlands sang her:

Skulle Finland stille med dette mega sjove indslag tror jeg de ville få mange flere stemmer end med deres fuckfinger og hvad de finder på. (De må ikke vise fuckfingeren)I disse dage kommer der stemmer ind fra Eurojury som er det tætteste vi kommer på virkeligheden. Her stemmer musikere, sangskrivere fra de forskellige lande på deres favoritter. Fx kunne det være 5 tidligere deltagere der giver point fra Danmark. Grækenland scorede ikke specielt godt her og endte nr. 19, mens Finland endte nr. 11. I dette tilfælde tror jeg på at Grækenland er langt langt bedre hvad angår sceneshow, og derfor ser jeg Grækenland som favoritter. 

På Wiwibloggs er Grækenland i top mens Finland ligger langt nede. 

På Eurovisonworld som har ramt vinderen de 4 af de sidste Eurovison ligger Grækenland nr. 6 g Finland blot nr. 17.

Jeg satser 5 units på Grækenland ender bedre end Finland til odds 1,85 hos Mr. Green. De øvrige Kambi bookmakere har samme odds. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 07/05-2021, 15:24
Opdateret 23/05-2021, 00:59