Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 09/05-2021, 14:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Vejle - SønderjyskE
Liga: Superligaen
Udfald: SønderjyskE + 0,5 asian
Units: 3
Odds: 2.23
Chancevurdering: 49%
Spilbar ned til: 2.04
Betvalue: 109%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: TABT

Danske Spil 2,10 Cashpoint 2,09

Markedet har længe spekuleret i at SønderjyskE kommer i stærkt svækket udgave til denne kamp, da den ligger 4 dage inden den vigtige pokalfinale, og SønderjyskE har tilmed meldt ud af 5 spillere skulle stå over Vejle kampen pga. Covid tilfælde hos en stabs medarbejder.

Nu er det så kommet frem at det kun er 3 der er ude pga. Covid. Og det er Schmiedl samt to marginal spillere.

Derudover så spares Anders K. og Vinderslev til Vejle kampen. Og Guira er skadet, men han spiller pt. ingen rolle efter han er kommet retur til SE.

Til gengæld er Dal Hende og Albæk tilbage i truppen efter skader, så de måske kan få lidt kamptræning inden pokalfinalen.

Men ja, SønderjyskE kommer nok til at stille lidt alternativt op mod Vejle, men næppe så voldsomt alternativt at Vejle skal stå i ca. 1,7 for sejren.

SønderjyskE har dog tidligere bidt godt fra sig i pokalkampe med et alternativt hold, bl.a. mod FCM i semifinalerne og jeg synes Vejle er gjort til for store favoritter efterhånden, selvom Vejle har spillet pænt de seneste kampe og møder topmotiveret op med deres eget publikum i ryggen. Men 1 point vil ikke nødvendigvis være skidt for Vejle, da Lyngby er mange points efter med en meget dårligere målscore tilmed.

Et andet spændende spil kunne være begge hold scorer til 2,08 hos unibet, da jeg tror det kan blive lidt mere chancerigt end vi tidligere har set med Vejle og SønderjyskE.

Tippet 08/05-2021, 23:32
Opdateret 09/05-2021, 15:57