Eksperten: Werder77
Dato: Søndag d. 16/05-2021, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FCK - Brøndby
Liga: Superligaen
Udfald: FCK sejr
Units: 4
Odds: 2.30
Chancevurdering: 47%
Spilbar ned til: 2.13
Betvalue: 108%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

også værdi ved bet25 og unibet og betfair sports

Der bør være værdi i FCK sålænge oddset er i dette leje, når man tænker på at der kun kommer til at sidde FCK fans på lægterne til dette derby.

Begge hold bør have rigeligt at spille for uagtet resultatet af FCN-FCK, og uanset hvad, så er der mere på spil end bare points i disse opgør. Begge hold bør desuden gå efter sejren, for Brøndby er kun 1 point efter FCM mens FCK bliver jagtet af AGF og selv så jagter de BIF på 2. pladsen, og denne kamp skal vindes hvis 2. pladsen skal være et tema.

Brøndby har Radosevic i karantæne her, men FCK risikerer dog også et par spillere i karantæne, når de møder FCN mandag 10/5. FCK håndterede dog meget godt at være uden Zeca, Boilesen og Lerager mod AGF sidst. OG mod FCN kommer Boilesen Zeca og Lerager retur fra karantænen.

Desuden er Falk også med i truppen mod fcn så det lysner for FCK trup mæssigt. 

FCK har muligvis været det bedste hold i ligaen i 2021, i hvert fald hvis man kigger på pointsnittet i forårstabellen, hvor de fører marginalt. Og kigger man på en xG tabel, så fører de nok endnu klarere faktisk her i foråret.

FCK har spillet et par fornuftige kampe i  Brøndby her i 2021, selvom de tabte den ene. Nu er de så hjemme i Parken, og tilmed med egne fans i ryggen, som bør give et boost.

2,30 stod fck faktisk i sidst de vandt i Brøndby ude uden tilskuere så umiddelbart skal oddset på hjemmebane med fans selvfølgelig være lavere. 

Tippet 09/05-2021, 22:49
Opdateret 16/05-2021, 17:58