Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 20/05-2021, 21:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Eurovison - Semifinale 2 vinder
Liga: Eurovision
Udfald: Island vinder semifinale 2
Units: 5
Odds: 3.75
Chancevurdering: 34%
Spilbar ned til: 2.94
Betvalue: 128%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: TABT

Odds står i 3,75 på Betfair Spilbørs, men det er tæt imellem Bulgarien, Island og Schweiz.

Den sidste uge har været hård med prøverne til Eurovision, men brikkerne begynder at falde på plads. Det ændrer bare så mange ting hvert år med disse prøver. Desværre var jeg lidt for hurtig på aftrækkeren og fik både lavet analyse og spillet Schweiz til at vinde semifinale 2. Han kan snildt stadig vinde, men jeg synes det ser skidt ud. Derfor kommer jeg nu med et nyt bud på vinderen af denne semifinale. 

Schweiz var den store favorit i denne semifinale 2, men de har skuffet max til prøverne. De er gået fra at være 2-3 favorit til nu at være 6-7 favorit. Deres sceneshow er ganske enkelt for rodet., og Gjon har rodet sig ud i noget dans som overhovedet ikke passer til sangen.

Se klip fra Schweiz 2. prøve her:


Mit nye bud på vinderen af semifinale 2 er i stedet for Island, og det er jeg vild med. Island havde formentlig vundet Eurovison sidste år, men da da dette blev aflyst var det skidt for Island. Island har valgt at stille op med samme kunstner som er Dadi og han er en sjov fætter, men han er god og sangen skiller sig markant ud. Dadi har lavet sangen "10 Years" som er skrevet til hans kone som også er med i bandet. 

Islands sang skaber glæde og varme og det er sådan noget alle har brug for i denne tid. Dadi var totalt hypet sidste år, men det er han også i år. Der har deres egen merchandise som trøjer og strømper, de er kommet til Holland i egen bus, de har deres eget spil som kan hentes som app osv osv. Euovison filmen med Will Ferrel hvor han er deltager for Island ligger i folks nok i mange folks bevidsthed og det kan helt sikkert også give stemmer til Island. Har du ikke set filmen så kom igang, den er sjov!

Island har været fremragende til deres prøver og har da også vundet presse-poolen begge de dage de har sunget. Sceneshowet er et af de bedste i dette års Eurovison.

Se klip fra Islands 2. prøve her:


Se Islands skøre musikvideo her:


Sangen vil blive belønnet af juryen, men allermest af seerne hvor Island formentlig kommer til at være helt i top. 

Udover Schweiz er Bulgarien den sidste jeg tror som kan være med om sejren i denne semifinale. Bulgariens sang er en stille dødbidder, den er flot og fin, og de har nok det allerbedste sceneshow i år, men sangen er bare ikke god nok, og mange vil finde den røvkedelig. Dog vil Bulgarien få mange mange jurystemmer. 

Se klip fra Bulgariens 2. prøve her:

Yderligere kandidater kan være Grækenland eller San Marino, men især sidstnævnte har skuffet lidt, og vi ved endnu ikke om Florida dukker op.

Island kommer højt op ved juryerne og i top ved seerne, Schweiz i top ved jury, længere nede ved seerne, Bulgarien i top ved jury og knap så højt ved seerne. Derfor vinder Island formentlig denne semifinale. 

Bet365 er i odds 2,60, Unibet er i odds 2,75, Danske Spil har odds 3,25 som også er frækt, MEN Comeon, Onsidebetting har 3,75 på Island vinder semifinale 2 og dette er godt. Jeg vil sige der er værdi ned til 2,80 på Island. Jeg satser 5 units.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 15/05-2021, 16:39
Opdateret 23/05-2021, 01:21