Eksperten: Werder77
Dato: Onsdag d. 19/05-2021, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC København - FC Midtjylland
Liga: Superligaen
Udfald: FCK -0 asian
Units: 4
Odds: 1.95
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

nordicbet 1,92 - onside 1,96

VENT MED AT SPILLE I ASIEN/PINNACLE TIL KAMPDAGEN, FOR ELLERS FALDER MARKEDET LYNHURTIGT OG SÅ FÅR KUN FÅ GLÆDE AF ODDSET!

Vi skal ud på FCK draw no bet her - og hvorfor så det?

Fordi FCK har spillet et ganske fornuftigt forår generelt, og har hentet flest points i foråret og i mesterskabsspillet også. Kigger man på præstationerne skulle de måske have haft endnu flere points.

Det har set godt ud i de seneste par kampe mod BIF og FCN, hvor Falk, Biel, og Wind har ligget helt fremme.

Jens Stage udgik for FCK mod BIF men Daramy kom ind og gjorde det godt. Fischer ser desuden også ud til at være skadet for tiden. Truppen er dog bred.

FCM har stadig Paulinho i karantæne og FCM havde store problemer med tømmermændsramte Randers søndag. FCM ligner ikke et hold der bare cruiser sig til mesterskabet og de må drage lidt bekymrede til Parken her. Det er dog FCMs held at BIF tabte i netop Parken og fik Lindstrøm i karantæne i begge de sidste kampe.

Inden Randers kampen tabte FCM i Brøndby, og de er nok tvunget til at få mindst uafgjort i Parken, for hvis FCM får 4 points i de 2 sidste kampe er de højst sandsynligt mestre. Og Brøndby spiller først dagen efter mod AGF.

FCK skal faktisk gå efter sejren hvis de skal håbe på at opnå en 2. plads, eller bevare den teoretiske mesterskabschance. Den kan dog godt ende uafgjort alligevel, hvilket FCM muligvis vil være nogenlunde tilfreds med. 

Der er lagt op til en tæt kamp, men jeg ser dog alligevel FCK som favoritter her.

FCK har en relativt stor hjemmebane igen efter at de må have ca. 11.000 fans på stadion, hvor der til gengæld ingen udefans må være selvfølgelig.

Tippet 16/05-2021, 23:02
Opdateret 19/05-2021, 22:09