Tipster: Thomsen
Date: Lørdag d. 22/05-2021, 15:00
Sport: Fodbold
Event: St. Johnstone - Hibernian
League: FA Cup, Skotland
Bet: Scorer i kampen: Glenn Middleton
Units: 2
Odds: 8.00
Chance assessment: 15%
Correct odds: 6.67
Betvalue: 120%
Bookmaker: 365
Result: TABT

Husk at trykke "Annulleres, hvis spilleren ikke starter inde" hos Bet365. Eller sælg spillet, når startopstillinger er ude, såfremt han ikke er blandt de udvalgte.

Bet365: 8,00
Danske Spil: 5,40
Betfair: 5,00


Prøver et langskud, dog til en meget fordelagtig pris, når St. Johnstone og Hibernian mødes i den skotske pokalfinale. Kampen spilles på Hampden Park i Glasgow, og er altså neutral bane, hvilket dog ikke betyder det store, da Corona-restriktionerne ikke tillader fans på stadion uanset.

Det er Hibernian, der er udset som favorit af bookmakerne, men ikke med gigantisk margen, og da det er en finale mellem to hold, der begge var i mesterskabsslutspillet og som har spillet meget jævnbyrdige kampe i denne sæson, så fristes jeg af odds 8,00 på St. Johnstones offensivspiller Glenn Middleton. 

Middleton er ejet hos de skotske mestre fra Glasgow Rangers, hvor han ikke har kunne bide sig fast. Derfor er han nu hos St. Johnstone, og den seneste tid er det blevet til spilletid og mål fra den 21-årige spiller, der ligger i rummet lige bag den enlige angriber eller på kanten.

Til trods for kun 339 min. spilletid i ligaen, og 56 minutter i FA Cup'en, har unge Middleton fundet vej til nettet tre gange indenfor den seneste tid. Først sikrede han tre point hjemme imod Ross County, inden han i en svær udekamp hos netop lørdagens modstander fra Hibernian blev matchwinner med kampens eneste mål. Det samme gjorde sig gældende i FA Cup-semifinalen, hvor han med sit mål til 2-0 afgjorde tingene og sendte holdet i årets finale. Trods sparsom spilletid har den unge offensivspiller i snit 1,6 skud på mål pr. 90 min. han spiller.

St. Johnstone har haft overhånden i de interne møder i denne sæson, til trods for at de sluttede 18 point dårligere i tabellen. I alt fem møder (fire i liga og en i liga cuppen, har betydet en sejr til Hibernian, en uafgjort, og så er de seneste tre endt med sejre til St. Johnstone). 

Det skal dog nævnes at Hibernian har en fremragende defensiv, der blot har lukket 35 mål ind i 38 ligakampe, og det spiller bestemt en rolle i denne kamp. Især fordi bookmakerne også forudser en målfattig kamp. 

På team news fronten skal det nævnes, at St. Johnstone har været ramt af COVID-19, og der er usikkerhed omkring, hvem der er klar og hvem der ikke er. Flere spillere er kun lige vendt tilbage til træning efter selvisolering - og netop dette kan måske være Middletons vej til en startplads.

Hibs er uden Cadden (forsvar) og Mackie (forsvar), der dog har været skadet meget af sæsonen. 


Jeg har læst en del previews og optakt til kampen, og hos langt de fleste anerkendte medier, forventes det, at Middleton starter inde. Der er dog en risiko, så husk at trykke "Annulleres, hvis spilleren ikke starter inde", når du indgår dit væddemål hos 365. Så sikrer du at få indskuddet retur, såfremt det kun bliver til en bænkplads.

Tippet 22/05-2021, 12:09
Opdateret 22/05-2021, 16:49