Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 12/06-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Danmark - Finland
Liga: Euro 2020
Udfald: Danmark vinder og begge hold scorer ikke
Units: 6
Odds: 2.05
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 119%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Danmark møder i deres åbningskamp Finland. Det er en mere eller mindre must-win for Danmark, for nøjes de med X eller sågar nederlag så er der ballade. Nok går der flere 3ere videre, men Danmark kan lige så godt få en så god placering i gruppen som muligt. Danmark har de sidste år haft en hamrende stærk defensiv og imod et tandløs finsk hold er chancerne for en sejr til 0 gode.

Danmark spiller flot for tiden, dog spillede de ikke en specielt imponernede kamp imod Tyskland senest. Danmark fik dog et flot resultat via deres 1-1, nok lidt ufortjent, men sådan er gamet. Danmark har fået banket et jernforsvar op, og vi har mere eller mindre kvalitet over hele linjen, om det er Zanka, Kjær eller hvad de stærke klipper vi har hedder. 

I denne gruppe tæller alle point, og det kan målscoreren i sidste ende også, så det hele er vigtigt i sådanne gruppekampe her. Jeg tror Danmark på hjemmebane med ellevilde tilskuere kommer til at kontrollerer kampen fra start til slut, og der bliver ikke givet nogle gaver til finnerne.

Finland er et hæderligt hold, og det er super flot de er kommet med til EM, men nu skal de lige møde hold der lige er en tand over dem. Finland har Pukki som er en rigtig bomber, og han har da også scoret 10 af Finlands 16 mål i kvalifikationen. Ingen tvivl om der er stor fokus på at få ham dækket ind, for uden ham er Finland skidt stillet. Pukki har haft en ankelskade, men han er klar når det går løs til EM, måske ikke på 100 % men han kommer til at spille, medmindre skaden blusser op. 

Finland mødte fredag aften et rædderligt Estland-hold, og Finland tabte hjemme 0-1. Det er simpelthen ikke godt nok, for Estland er langt nede i fødekæden. Pukki fik den sidste halve time. 

Det er bekymrende for Finland at de taber til Estland, og sågar ikke scorer. Nu skal de møde bedre og langt stærkere modstand i Danmark, og så i Parken med tilskuere!

Jeg satser 6 units på at Danmark vinder og begge hold ikke scorer til flotte odds 2,05 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 05/06-2021, 15:28
Opdateret 12/06-2021, 21:50