Tipster: CDbjerg
Date: Tirsdag d. 08/06-2021, 21:10
Sport: Fodbold
Event: Frankrig - Bulgarien
League: Venskabskamp
Bet: Bulgarien under 1,5 hjørnespark
Units: 4
Odds: 2.75
Chance assessment: 40%
Correct odds: 2.50
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3Jf8a4J
Result: TABT

Alle Kambi-bookmakere har spillet.

Frankrig skal ud i sidste test inden EM starter i weekenden. Denne kamp er imod Bulgarien, og der er vidst ingen tvivl om at Frankrig skal og bør vinde sådan en kamp her. Jeg kigger dog ikke på mål, men mere imod hjørnespark.

Frankrig er forsvarende verdensmestre, og de kan meget vel snart være Europamestre. Holdet er hamrende stærkt, og det er lige før de kan stille med 2-3 hold der kan vinde EM med den trup de har med. Frankrig slog i deres sidste venskabskamp Wales, og det var ren powerplay, og det hjalp selvfølgelig at Wales fik et rød kort. Frankrig vandt kampen klart 3-0. 

Frankrig scorer generelt ikke vildt mange mål, og kan af og til have lidt problemer med at få bolden smidt i nettet, dette kan selvfølgelig give hjørnespark. I kampen imod Wales vandt Frankrig hjørnestatistikken med 9-2 og nu møder de et noget ringere hold. 

Bulgariens landsholdsbold er gået meget ned af bakke de seneste år og især på udebane er de elendige. Bulgarien er som sådan okay defensivt og står da også helt tilbage med alle mand. I seneste kamp imod Rusland kom de nærmest ikke til noget, og Rusland pressede på hele kampen og vinder på et straffespark til sidst. Nu skal Bulgarien møde verdensmestrene på udebane, og jeg forestiller mig de kommer til at stå endnu mere dybt og knap komme over midten. 

Bulgarien giver faktisk en del hjørnespark væk, og imod Rusland tabte de 9-0, Slovakiet 3-6, Nordirland 2-12, Bulgarien 0-12 og til Schweiz 1-7. 

Jeg bemærker at Bulgarien ikke får nogle hjørnespark imod de bedre hold. 0 imod Rusland, 0 imod Italien og 1 imod Schweiz. 

Jeg satser 4 units på Bulgarien får under 1,5 hjørnespark til flotte odds 2,75 hos Unibet Jeg havde nok sat oddset til 2,00 for det bør blive ren powerplay fra Frankrig. bet365 er da os kun i 2,37. Jeg har sat chancevurderingen lidt lavt. 

Nok er det en venskabskamp, men det forventes Frankrig stiller tæt på stærkeste.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 08/06-2021, 12:19
Opdateret 08/06-2021, 23:11