Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 08/06-2021, 21:10
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Frankrig - Bulgarien
Liga: Venskabskamp
Udfald: Frankrig -4,5 hjørnehandicap
Units: 7
Odds: 1.80
Chancevurdering: 70%
Spilbar ned til: 1.43
Betvalue: 126%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

Samtlige Kambi-bookmakere har oddset. Comeon/Youbet har 1,95 hvilket os er fint.

Frankrig skal ud i sidste test inden EM starter i weekenden. Denne kamp er imod Bulgarien, og der er vidst ingen tvivl om at Frankrig skal og bør vinde sådan en kamp her. Jeg kigger dog ikke på mål, men mere imod hjørnespark.

Frankrig er forsvarende verdensmestre, og de kan meget vel snart være Europamestre. Holdet er hamrende stærkt, og det er lige før de kan stille med 2-3 hold der kan vinde EM med den trup de har med. Frankrig slog i deres sidste venskabskamp Wales, og det var ren powerplay, og det hjalp selvfølgelig at Wales fik et rød kort. Frankrig vandt kampen klart 3-0. 

Frankrig scorer generelt ikke vildt mange mål, og kan af og til have lidt problemer med at få bolden smidt i nettet, dette kan selvfølgelig give hjørnespark. I kampen imod Wales vandt Frankrig hjørnestatistikken med 9-2 og nu møder de et noget ringere hold. 

Bulgariens landsholdsbold er gået meget ned af bakke de seneste år og især på udebane er de elendige. Bulgarien er som sådan okay defensivt og står da også helt tilbage med alle mand. I seneste kamp imod Rusland kom de nærmest ikke til noget, og Rusland pressede på hele kampen og vinder på et straffespark til sidst. Nu skal Bulgarien møde verdensmestrene på udebane, og jeg forestiller mig de kommer til at stå endnu mere dybt og knap komme over midten. 

Bulgarien giver faktisk en del hjørnespark væk, og imod Rusland tabte de 9-0, Slovakiet 3-6, Nordirland 2-12, Bulgarien 0-12 og til Schweiz 1-7. 

Nu skal Bulgarien til Frankrig, så mon ikke Frankrig kan vinde med 5 hjørnespark! Jeg tror det.

Jeg satser 7 units på Frankrig 0-4 1 i hjørnehandicap til odds 1,80 hos Unibet. Jeg havde nok sat linjen til 7,5 for det bør blive ren powerplay fra Frankrig. Nok er det en venskabskamp, men det forventes Frankrig stiller tæt på stærkeste.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 08/06-2021, 12:20
Opdateret 08/06-2021, 23:11