Eksperten: Kuerten77
Dato: Onsdag d. 09/06-2021, 11:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Marin Cilic - Turneringsspil
Liga: ATP Stuttgart
Udfald: Vinder af 1.fjerdedel: Cilic
Units: 2
Odds: 3.00
Chancevurdering: 35%
Spilbar ned til: 2.86
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Kroatiske Marin Cilic er tilbage til noget, der ligner form. Normalt er han en klassespiller på græs med en Wimbledonfinale på CV'et. Det har dog stået helt stille for kroaten i nogle år, derfor er han ikke særlig elsket af markedet længere. Men jeg har set nogle takter på det seneste, der indikerer, at han er på vej tilbage. I Estoril spillede han godt og nåede relativt langt. Ved French Open spillede han lige op med Federer i meget af kampen. For Cilic drejer det sig om selvtillid, og har han den tilbage, så tilhører han top 10 i verden på græs. 

Han vandt sin første kamp i Stuttgart ganske overbevisende, og jeg så en determineret spiller med et bedre mindset i forhold til tidligere. Det giver mig en tro på Cilic som jeg ikke har haft længe.

Ser vi på odds og modstanderne, så giver han 1.4 mod Basilashvili i sin næste kamp. Det betyder, at vi skal op over 2 i snit i en kvartfinale, der er den sidste kamp, han skal vinde. Der kommer vi kun, hvis Shapovalov er i fremragende form. Canadieren trak sig dog fra French Open grundet skulderproblemer. Desuden har han ikke nogen imponerende track record på græs. Derfor er dette spil også et spil imod Shapovalov. Alternativt kan Cilic løbe ind i Popyrin eller Lopez. Der vil han være favorit efter min mening.

Derfor igen et spillemæssigt og matematisk spot. 


Tippet 09/06-2021, 09:43
Opdateret 11/06-2021, 18:27