Eksperten: Werder77
Dato: Fredag d. 11/06-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Karim Benzema - Antal EM mål
Liga: EM
Udfald: over 1,5 mål
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 114%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Igen et spil der har været i støbeskeen i nogle dage. Spillet så endda endnu bedre ud indtil Frankrigs kamp mod Bulgarien, hvor Benzema desværre måtte udgå. Heldigvis ser det ud til at det kun var et slag eller trælår. Og Frankrig spiller trods alt også først deres første EM kamp på tirsdag. Men den lille skade gør at jeg holder indsatsen lidt nede.

Jeg synes oddset her er meget interessant fordi Benzema faktisk er den spiller, der er kommet frem til flest chancer i Frankrigs sidste to testkampe, selvom han kun fik 40 minutter i den seneste. Til gengæld fik han som den eneste af Griezmann, Benzema og Mbappe fuld tid mod Wales kampen inden. Her blev det til hele 7 afslutninger i feltet for Benzema! Dog fik han hverken scoret mod Wales eller Bulgarien, men han kom frem til en hel del. Og han har vist i Real Madrid at han stadig er ret målfarlig.

Derudover tog han også straffe mod Wales, som han dog brændte, men umiddelbart så regner jeg med at han stadig kommer til at sparke straffe under EM, og hvis det er korrekt, så er dette et super spil synes jeg. Sparker han ikke, så er spillet stadig ok.

Frankrig er favoritter til EM titlen pt. og de kan nemt forventes at få 5-6 kampe. De har dog en svær pulje, hvor de spiller mod Tyskland og Portugal, men de vil nok være favoritter næsten uanset modstander.

Men kan også overveje Benzema som fransk topscorer til odds 4+ men så er man afhængig af at Mbappe eller Griezmann ikke går mål amok. Så den her over 1,5 mål er bedre vil jeg mene.

Tippet 09/06-2021, 23:39
Opdateret 23/06-2021, 22:18