Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 11/06-2021, 02:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: USA Kvinder - Portugal Kvinder
Liga: Venskabskamp kvinder
Udfald: Under 4,5 mål
Units: 7
Odds: 2.00
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 124%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

USAs kvinder som er klart er verdens bedste kvindehold tager i nat imod Portugals ditto. Dette er en miniurnering som udover de 2 førnævnte hold består af Nigeria og Jamaica, de 2 mødes lidt tidligere end USA-kampen.

USA vinder formentlig OL for kvinder ganske nemt da flere gode hold ikke deltager, men intet er sikkert. Holdet er yderst fysisk og så er der bare gode spillere overalt. USA skal varme op til OL med denne miniturnering og et par andre kampe. 

Portugal har udviklet sig enormt de seneste år, og de var millimeter fra at kvalificeere sig til EM 2022, men tabte 0-1 samlet til Rusland. Holdet scorer ikke mange mål, men de lukker heller ikke mange mål ind. I sådan en kamp her imod USA vil de blive presset max så de kommer til at stå dybt. 

USA er begyndt ikke helt at lemlæste sine modstandere som de før i tiden godt har kunne finde på. De vinder som regel komfortabelt, og lukker stortset aldrig mål ind. 

Dette er første test til OL, og jeg forventer USA kommer til at roterer og skifte en masse ud. 

Et super super argument er at kampen spilles i Texas kl. 18.00 US-tid og der er varmt og fugtigt. Det er helt med vijle at USA har lagt alle deres kampe hvor der er hamrende varmt og fugtigt for det er disse forhold de skal spille under til OL i Japan. Godt tænkt af dem! Portugals spillere spiller stortset alle hjemme i Portugal, så de er vant til varme. Det var værre hvis de vr Danmark eller lignende så ville de nok få problemer med varmen.

De 2 hold har mødtes 3 gange de sidste par år. I 2018 vandt USA 1-0 i Portugal, og i forberedelsen op til sidste VM vandt USA 3-0 og 4-0. (USA spiller ofte 2 kampe imod deres modstandere)

USA vinder, og de kan hvis de vil vinde med en 5-7-0 men jeg tror varmen gør lidt, og jeg tror der bliver masser af udskiftninger og pauser som kan slå spillet ihjel. Portugal er heller ikke helt dårlige defensivt. 

Jeg tror ikke bookmakerne er klar over varmen og fugtigheden og derfor er odds sat på en storsejr til USA. 

USA vinder med nogle mål, men jeg tager under 4,5 mål til fremragende odds 2,00 hos Mr. Green for 7 units. De frække tager et hak ned f.eks under 3,5 mål. 

Husk og følg mig på Twitter, der kommer masser af sjov til alle kampene til EM!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/06-2021, 20:17
Opdateret 11/06-2021, 04:48