Tipster: Kuerten77
Date: Fredag d. 11/06-2021, 13:00
Sport: Tennis
Event: Felix Auger-Aliassime - Ugo Humbert
League: ATP Stuttgart
Bet: Ugo Humbert
Units: 3
Odds: 2.00
Chance assessment: 53%
Correct odds: 1.89
Betvalue: 106%
Bookmaker: 365
Result: TABT

Felix har været i en af de største kriser i karrieren, og grussæsonen har været aldeles horribel for canadieren. Han havde ellers et ambitiøst projekt kørende med Toni Nadal (Rafael Nadals tidligere træner). Det faldt fuldstændig til jorden, og kulminerede med nederlaget til Andreas Seppi ved French Open.

Mentalt har det især været en problematisk sæson for Felix, der har tabt mange afgørende kampe. Han har åbenlyst haft nogle problemer med selvtilliden i de afgørende momenter. 

På græs har Felix det dog bedre, og han nåede også finalen i Stuttgart sidste gang, det blev afholdt. I sin første kamp slog han Harris overbevisende i to sæt. 

Humbert har set skarp ud i Stuttgart. Hans angribende og aggressive stil er skræddersyet til underlaget i den tyske storby. Især i kampen mod Hanfmann var han overbevisende i sin egen serv. Han var endnu vildere i sin første kamp, da han slog Fucsovics i to sæt. Franskmanden er ikke blevet brudt i turneringen endnu. 

Dette spil er både på Humbert og mod Felix:

-    Humbert form på græs er uhyggelig

-    Felix har nogle mentale sprækker, og det kan især blive udtalt på græs, hvor kampene næsten altid bliver afgjort på få point

-    Jeg synes, at markedet vægter Felix' sejr mod Harris for højt. Nuvel, det var en god sejr, men det betyder ikke, at den "gamle" Felix er tilbage

Alt i alt et lille spot mod markedet, der undervurderer Humbert og gør det modsatte med Felix

Tippet 11/06-2021, 09:31
Opdateret 11/06-2021, 16:54