Eksperten: Werder77
Dato: Fredag d. 18/06-2021, 15:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: EMs Mindst - Scorende Hold
Liga: EM
Udfald: Ungarn
Units: 2
Odds: 4.00
Chancevurdering: 28%
Spilbar ned til: 3.57
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

cashpoint 4,00

Så er vi ca. halvvejs i gruppespillet og halvdelen af holdene har spillet 2 ud af 3 kampe.

Ungarn var før EM blandt favoritterne til at score færrest mål, og de scorede da heller ikke mod Portugal, hvor de ikke kom frem til meget trods hjemmebane.

Blandt de øvrige favoritter pre EM var bl.a. Nordmakedonien, Finland og Slovakiet. Alle disse 3 hold er dog nu kommet på tavlen allerede, Nordmakedonien og Slovakiet endda hele 2 gange. Så situationen er nu en noget anden end før EM.

Det synes jeg kan åbne for et spil på Ungarn under EM. (såfremt man ikke allerede er på den)

Nu er den helt store trussel i det her spil så Tyrkiet, som ikke har scoret i deres 2 første kampe.

De mangler Schweiz i deres sidste kamp, og det er en kamp, hvor begge hold skal jagte sejren, for med uafgjort er begge hold sandsynligvis ude.  Så der er basis for en åben kamp, hvorfor Tyrkiet godt kan tænkes at komme på tavlen. De har også stadig Yilmaz, som normalt scorer en hel del mål. Tyrkiet skabte da også en del mod Wales trods alt, så helt ringe er de ikke offensivt.

Skulle kun fx. Tyrkiet og Ungarn score 0 mål så får vi dog stadig odds 2 her.

Derudover er der Skotland, som ikke har scoret endnu, men de møder Kroatien hjemme i sidste kamp, og de skal have lidt større chance for at score end Ungarn. Derudover har de jo også England i London, som bliver svær. Jeg har dog selv spillet Skotland til ikke at score for lidt siden til 5,00 hos DS, men den røg hurtigt, så nu er der bet365 med 4,5. Den kan evt. bruges som en lille gardering af dette bet selvom det ikke er helt samme spil.

Jeg regner med at Sverige Spanien Tyskland og Kroatien kommer på tavlen i løbet af deres sidste to kampe.

Ungarn mangler Frankrig hjemme og Tyskland ude i den sidste kamp. Tyskland har sandsynligvis alt at spille for efter at de tabte første kamp mod Frankrig. Ungarn 0 mål ligger nu i ca. 2,5 for hele EM pt., og så vil jeg hellere gå efter odds 4 her, hvor man endda kan være heldig at vinde en smule selvom Ungarn skulle komme på tavlen.

Tippet 18/06-2021, 13:35
Opdateret 23/06-2021, 21:18