Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 26/06-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Wales - Danmark
Liga: EM 2020
Udfald: Danmark -0,5 asian
Units: 6
Odds: 2.00
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 118%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Oddset fåes stortset over hele markedet.

Efter en kort pause er der igen tid til at lave gode værdi spil. Dette spil er på kampen imellem Wales og Danmark. Jeg har haft kig på kampen de sidste dage, men nu er odds steget flot på Danmark og det kan jeg absolut ikke stå for. 

Optimismen i Danmark er stor og i bund og grund vil det vel være en mindre skuffelse hvis ikke Danmark går videre i aften. Det har været noget af en følelsesmæssig rutschetur for både spillere og hele Danmark til dette EM, men nu er vi videre og det bliver spændnede.

Jeg var selv i Parken i mandags, og det danske spil var egentlig ikke ret godt optil vi scorede det første mål, men så blev Rusland til gengæld blæst ud af banen. Danskerne må have max selvtillid lige nu for det var en super flot sejr og der var fest og farver.

Wales er overraskende videre fra deres pulje. De var spået en sidsteplads i puljen, men nu står de i 8-delsfinalen og har gjort alle kritikerne til skamme. Wales har egentlig ikke imponeret helt vildt hvis man kigger nærmere på deres kampe. Ret beset var de i perioder spiller ud af banen imod Schweiz og da Schweiz ikke snørrede sækken så slog Wales til og slap afsted med et lidt heldigt point. Tyrkiet var ganske enkelt elendige og her synes jeg Wales spillede fint og fandt sprækkerne i tyrkernes forsvar, men på en lidt billig baggrund. Imod Italien som sparede hele 8 mand kom Wales ikke til meget og tabte fortjent. 

Kigger man på spillerne så spiller Danmarks spillere på bedre adresser i Europa, og der er ikke mange spiller på det Walisiske hold som ville kunne gå ind i startopstillingen for Danmark. Altså Bale er fin men han er altså ikke hvad han har været. Ramsay tja tjo han er udemærket, men så er han vel heller ikke bedre. 

Danmark bør også have en lille form for hjemmebane med de ca. 4000 tilskuere fra Danmark, og lur mig om der ikke dukker lidt flere op. Wales har fået ca. 300 tilskuere ind på stadion, men det er ikke mange. Jeg tror faktisk de hollandske fans på stadion vil give Danmark mest opbakning. Danmark er i hele Europas hjerter, og Danmark har også flere gode relationer til Holland.

Jeg synes det er vildt odds er steget til odds 2,00 på Danmark -0,5 asian og dette smider jeg gladeligt 6 units på. synes virkeligt det er et flot odds. Jeg prøver også en bette skilling på -1,5 til odds omkring 3,80.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 26/06-2021, 13:57
Opdateret 26/06-2021, 21:01