Eksperten: CDbjerg
Dato: Mandag d. 28/06-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Kroatien - Spanien
Liga: Euro 2020
Udfald: Kroatien under 1,5 hjørnespark under byg væddemål
Units: 4
Odds: 4.00
Chancevurdering: 28%
Spilbar ned til: 3.57
Betvalue: 112%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Spanien og Kroatien tørner i aften sammen i endnu en 8-delsfinale og kampen spilles endda i København. Havde man boet i nærheden kunne det være en meget fed kamp at se. Spanien har haltet lidt men blev endelig forløst imod Slovakiet, men var det på en billig baggrund? Kroatien gjorde vel hvad man regnede med de skulle og sejren imod Skotland var vel netop på en billig baggrund. 

Spanien har lavet stort ændringer på deres hold og yngre spillere er kommet ind. De spiller som egentlig fint og har MASSER af boldbesiddelse, men som jeg plejer at sige "de spiller og spiller og intet sker." Spanien har bolden konstant, men når de kommer på den sidste halvdel af banen så sparker Morata bolden 25 meter over målet eller noget i den stil. Spanien burde have slået Sverige i deres første kamp, men var ineffektive, det samme skete imod Polen og i begge kampe måtte de skuffende gå fra banen med uafgjort. Slovakiet var ikke gode, og jeg synes det var på en billig baggrund Spanien vandt 5-0, men de fik da lidt gik i målscoringen. 

Spanien har bolden så meget at de nærmest ikke tillader modstanderen at komme frem særlig tit, og Sverige fik 1 hjørnespark, Polen fik 1 hjørnespark og Slovakiet fik 0 hjørnespark i deres kampe imod Spanien. 

Kroatien spiller på sidste vers. Deres hold er ved at være lidt gamle og slidte. Selvfølgelig skulle de videre fra deres pulje, men det var godt nok med hiv og svin. I kampen imod England var englænderne self bedst, og Kroatien kom sporadisk til små chancer. Imod Tjekkiet var Kroatien på hælene, men kom afsted med 1-1. Skotland blev slået 3-1, men Skotland var vel os et af de ringeste hold til EM. Skotland var ganske enkelt for svage for flere positioner. 

Kroatien er ikke det store hjørnehold, og imod England fik de 1, imod Tjekkiet som var mere åben fik de 4, imod Skotland hvor der skulle satses efter sejren fik de 5, men de 3 af de var på 20 sekunder hvor Kroatien trak tiden ved hjørneflaget sidst i kampen. 

Jeg tror Spanien vinder, men de får svært ved at nedbryde de gode defensive kroater. Har Spanien haft lidt problemer imod de andre hold i puljen så skal de imod lidt mere kvalitet nu. Jeg tror Spanien kommer til at have masser af boldbesiddelse i denne kamp, og Kroatien kommer til at stå langt tilbage og tage imod. Kroatien må undvære Perisic som er ude med corona, og han er en af de få spillere som ville kunne ramme Spanien på de forsøg på kontraer de evt ville få. Stort tab. Jeg håber Spanien kan lade være med at score for hurtigt eller overhovedet ikke for så kommer de formentlig til at sidde på boldbesiddelsen stortset hele kampen. 

Jeg tror ikke Kroatien kommer til at vade i chancer og eller hjørnespark og satser derfor 4 units på Kroatien får under 1,5 hjørnespark til odds 4,00 hos Bet365 under byg væddemål.

Jeg havde desværre ikke set før nu at en anden ekspert havde taget det oprindelige spil som var under 2,5 hjørnespark men er enig. Jeg satser på under 2,5, 1,5 og 0 hjørne til Kroatien odds 2,00, 4,00 og 13,00. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 28/06-2021, 14:17
Opdateret 28/06-2021, 20:05