Eksperten: CDbjerg
Dato: Mandag d. 28/06-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Frankrig - Schweiz
Liga: EM 2020
Udfald: Schweiz under 3,5 hjørnespark
Units: 7
Odds: 1.66
Chancevurdering: 75%
Spilbar ned til: 1.33
Betvalue: 125%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Comeon, Kambi og Nordicbet har samme odds.

Frankrig og Schweiz tørner i aften sammen og jeg forventer Frankrig går videre. De bør sidde på flæsket hele kampen, men spillet har ikke været helt overbevisende, dog var de i dødens pulje så det har været svære kampe. Kampen imod Ungarn var også svær for de 65000 ellevilde ungarske fans var helt oppe at stejle. Schweiz er okay, men jeg forventer de kommer til at stå meget dybt, og vil være sjældne gæster på Frankrigs banehalvdel!

Frankrig er min personlige favorit til at vinde EM, men de skal lige tage sig lidt sammen synes jeg. De skal ihvertfald ikke undervurderer Schweiz som på en god dag kan slå alle, og Frankrig har desværre en tendens til at have nogle kæmpe offdays af og til. Frankrig står hamrende godt på banen og tillader ikke deres modstandere særlig meget og derfor tror jeg heller ikke netop Schweiz kommer frem til ret meget i denne kamp. Frankrig gav 1 hjørne væk imod Ungarn, 0 imod Portugal og 2 5 imod Tyskland som spillede hjemme og skulle frem og presse på for en scoring. 

Schweiz er et okay hold men de bedre defensivt end offensivt.  Der er som regel ok styr på de bagerste geledder, men frem af kan de ofte have problemer med at skabe noget. Schweiz er ikke det store hjørnesparkshold og de undrer mig at bookmakerne regner med de får en 4 stykker i denne kamp. Imod Italien fik Schweiz de 2 hjørne, imod Tyrkiet fik de 8, men tyrkerne sejlede i alle deres kampe, og imod Wales fik Schweiz 12, men Wales giver mange hjørnespark væk.

Jeg tror Frankrig sidder tungt på denne kamp fra start til slutog nok kan Schweiz komme frem til lidt, men jeg tror ikke det bliver meget. 

Jeg satser 7 units på Schweiz under 3,5 hjørnespark til odds 1,66 hos Bet365 og jeg tager self os under 2,5, 1,5 og 0. De frække kombinerer linjerne i Spaniens kamp også.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 28/06-2021, 14:40
Opdateret 28/06-2021, 22:57