Eksperten: CDbjerg
Dato: Mandag d. 28/06-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Frankrig - Schweiz
Liga: EM 2020
Udfald: Paul Poga laver assist
Units: 4
Odds: 8.00
Chancevurdering: 17%
Spilbar ned til: 5.88
Betvalue: 136%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: TABT

Frankrig og Schweiz tørner i aften sammen og jeg forventer Frankrig går videre. De bør sidde på flæsket hele kampen, men spillet har ikke været helt overbevisende, dog var de i dødens pulje så det har været svære kampe. Kampen imod Ungarn var også svær for de 65000 ellevilde ungarske fans var helt oppe at stejle. Schweiz er okay, men jeg forventer de kommer til at stå meget dybt, og vil være sjældne gæster på Frankrigs banehalvdel!

Frankrig er min personlige favorit til at vinde EM, men de skal lige tage sig lidt sammen synes jeg. De skal ihvertfald ikke undervurderer Schweiz som på en god dag kan slå alle, og Frankrig har desværre en tendens til at have nogle kæmpe offdays af og til. 

Schweiz er et okay hold men de bedre defensivt end offensivt.  Der er som regel ok styr på de bagerste geledder, men frem af kan de ofte have problemer med at skabe noget. 

Jeg tror Frankrig sidder tungt på denne kamp fra start til slutog nok kan Schweiz komme frem til lidt, men jeg tror ikke det bliver meget. 

Pogba har spillet nogle gode kampe og han spiller langt bedre på landsholdet end i Manchester United. Pogba er med i mange ting og jeg tror snildt han kan lave en assist i denne kamp. Han har allerede lavet en assist i kampen imod Portugal. I hans 137 kampe i Premier League har han lavet hele 29 assist.

Jeg tror på en fremtrædende rolle til Pogba og prøver 4 units på han laver assist til flotte odds 8 hos Nordicbet. Alle andre ligger omkring odds 4,5-5,00. Har sat chancevurderingen lidt lavt det er et langskud.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 28/06-2021, 18:55
Opdateret 28/06-2021, 22:56