Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 03/07-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Ukraine - England
Liga: Euro 2020
Udfald: England vinder til 0
Units: 8
Odds: 2.20
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 136%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Nordicbet med samme odds.

England og Ukraine tørner lørdag sammen i Rom i den ene af kvartfinalerne til EM. Englang spillede flot og fint imod Tyskland, og så "sparede" de endda spillere da hverken Mount eller Foden spillede. England skal fra de hjemlige omgivelser og til Rom men jeg tror det går. England er kæmpe favoritter til at vinde EM nu, især hvis de kommer forbi denne "nemme" kamp imod Ukraine, så hedder det 60000 tilskuere på Wembley,

Ukraine er ikke meget værd og de skuffede allerede i gruppespillet. Især i kampen imod Østrig kom de ikke til noget af betyding, og derfor var de mega heldige med at gå videre som den ringeste 3er og kun fordi Sverige scorede dybt inde i overtiden imod Polen.

Ukraine var helt færdige imod Sverige og de fik et par skader hvor tvivlsomme vides ikke. Det så skidt ud og de kom generelt ikke frem til noget som helst i hele kampen.

Jeg har meget meget svært ved at se England smide denne gave og på trods af "udebane" så er de længder bedre end et hårdt ramt Ukraine-hold. 

England har endnu ikke indkasseret et mål og det tror jeg heller ikke de gør imod Ukraine. England passer yderst godt på defensivt med nærmest 5 mand bagved og 2 defensive midt. Får England lukket ned for Yarmelenko og Zinchenko så har Ukraine ikke meget at byde på!

Jeg synes eddermandme det er et flot odds man får på England vinder og begge hold scorer til odds 2,20 hos Bet365. Nordicbet har 2,17! Jeg satser 8 units.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 30/06-2021, 00:37
Opdateret 03/07-2021, 23:18