Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 02/07-2021, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Schweiz - Spanien
Liga: Euro 2020
Udfald: Schweiz under 2,5 hjørnespark
Units: 6
Odds: 2.00
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 120%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Spanien og Schweiz tørner i aften sammen i denne kvarfinale. Spanien har haltet lidt men blev endelig forløst imod Slovakiet, men var det på en billig baggrund. Imod Kroatien var Spanien super gode, men de sov til sidst i kampen og lukkede Kroatien ind i kampen.

Spanien har lavet stort ændringer på deres hold og yngre spillere er kommet ind. De spiller som egentlig fint og har MASSER af boldbesiddelse, men som jeg plejer at sige "de spiller og spiller og intet sker." Spanien har bolden konstant, men når de kommer på den sidste halvdel af banen så sparker Morata bolden 25 meter over målet eller noget i den stil. Spanien burde have slået Sverige i deres første kamp, men var ineffektive, det samme skete imod Polen og i begge kampe måtte de skuffende gå fra banen med uafgjort. Slovakiet var ikke gode, og jeg synes det var på en billig baggrund Spanien vandt 5-0, men de fik da lidt gik i målscoringen. Imod Kroatien var Spanien klart bedst og førte 3-1, men de sov til sidst og det var vildt Kroatien kom tilbage til allersidst.

Spanien har bolden så meget at de nærmest ikke tillader modstanderen at komme frem særlig tit, og Sverige fik 1 hjørnespark, Polen fik 1 hjørnespark og Slovakiet fik 0 hjørnespark, og kroatien 0 i deres kampe imod Spanien. 

Kroatien spiller på sidste vers. Deres hold er ved at være lidt gamle og slidte. Selvfølgelig skulle de videre fra deres pulje, men det var godt nok med hiv og svin. I kampen imod England var englænderne self bedst, og Kroatien kom sporadisk til små chancer. Imod Tjekkiet var Kroatien på hælene, men kom afsted med 1-1. Skotland blev slået 3-1, men Skotland var vel os et af de ringeste hold til EM. Skotland var ganske enkelt for svage for flere positioner. 

Jeg tror Spanien kommer til at have masser af boldbesiddelse i denne kamp som i alle de andre, og schweiz kommer til at stå langt tilbage og tage imod.  Jeg håber Spanien kan lade være med at score for hurtigt eller overhovedet ikke for så kommer de formentlig til at sidde på boldbesiddelsen stortset hele kampen. 

De 2 hold mødtes i Nations League og her fik Schweiz 2 og 3 hjørne.

Jeg tror endnu engang på at Spaniens modstander får få hjørnespark og jeg satser 6 units på Schweiz får under 2,5 hjørnespark til odds 2,00 hos Bet365. De frækker prøver under 1,5 og 0 hj til Schweiz.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 02/07-2021, 14:04
Opdateret 02/07-2021, 20:56