Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 06/07-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Cluj - Borac Banja Luka
Liga: Champions League Kvalifikation
Udfald: Cluj -1,25 asian
Units: 6
Odds: 1.81
Chancevurdering: 66%
Spilbar ned til: 1.52
Betvalue: 119%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

Det er den tid på året hvor der nu er kvalifikation til de forskellige europæiske turneringer. Det som er meget lækkert er at der nu er kommet Conference League til så vi får endnu flere kampe og endnu ringere hold. Denne kamp er imellem Cluj fra Rumænien og Borac Banja Luca.

Cluj har et hamrende stærkt hold og generelt er de bare stærke hjemme. De var i sidste sæson tæt på at komme videre i  CL-kval, men de røg ud til Dinamo Zagreb efter straffesparks-konkurrence. De havnede derfor i Europa League, og her vandt de alle kampene i kvalen og kom i gruppespillet. I gruppe med Roma, Young Boys og CSKA Sofia endte Cluj med fornuftige 5 point, men det var desværre kun nok til en 3. plads i gruppen. 

Cluj skal nu igen spille om at komme i CL og det kommer i første gang til at gå ude over Borac Banja Luka fra fra Bosnien. Hold herfra er ikke mange sure sild værd og ser man på de 2 klubber så er Cluj bare bedre og større på alle fronter. Borac Banja Luka var sidste år med i kvalen til Europa League og gik videre fra første runde, men i anden runde tabte de 0-2 til Rio Ave.

Cluj hjemme i vante omgivelser og med et langt bedre hold end deres modstander bør og skal vinde komfortabelt i første kamp. Der spilles bedst af 2 kampe, og der er ikke nogen grund til at komme til Bosnien med et dårligt resultat. 

Jeg satser 6 units på Cluj -1,25 asian til odds 1,81 hos Unibet, et odds jeg ikke tror står til kampstart. Cluj bør være større favoritter.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 05/07-2021, 14:36
Opdateret 06/07-2021, 20:53