Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 11/07-2021, 04:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Mexico - Trinidad & Tobago
Liga: Gold Cup
Udfald: Mexico -1,5 asian
Units: 7
Odds: 1.76
Chancevurdering: 71%
Spilbar ned til: 1.41
Betvalue: 125%
Bookmaker: https://www.onsidebetting.dk
Resultat: TABT

Comeon har samme odds.

Lørdag aften starter endnu en stor fodboldturnering da Gold Cup går igang. Som sædvanlig spilles turneringen i USA, og som sædvanlig er Mexico store favoritter til at vinde hele baduljen. Jeg har i mange år spillet på holdene fra Mellemamerika, og det plejer at være godt. Dette spil er på kampen imellem Mexico og Trinidad And Tobago, og Mexico er meget større favoritter end odds er startet ud i.

Mexico har et stjernehold med til Gold Cup i år, og jeg vil blive ret overrasket hvis ikke de vinder turneringen igen igen. Mexico er bare generelt det bedste hold på disse kanter, og det er vel kun USA som på en god dag kan drille Mexico. 

Se Mexicos stærke trup her:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mexico_national_football_team#Current_squad

Trinidad & Tobago er ikke på samme niveau som de har været og hvor de før i tiden havde et par store profiler har de ikke det det mere. TNT har været igennem kvalifikation og er egentlig ganske heldige med at være her da de måtte ud i straffesparkskonkurrence igår imod Fransk Guyana som normalt ikke burde kunne være med her. Jeg sad faktisk og heppede på sidstnævnte for det er altid lækkert at have disse elendige hold i disse turneringer. :)

SBtech har været ved at kloge sig i at sætte odds på Gold Cup og det er ikke gået ret godt. De har undervurderet Mexico meget og deres styrke er stor. 

Jeg undrer mig meget over man kan få Mexico -1,5 til odds 1,76 og det skal bare spilles. Mexico er generelt bare bedre i alle spillets facetter og de små tekniske spillere kommer til at tryne de store tunge spillere fra TNT.

Jeg satser 7 units på Mexico -1,5 asian hos Onsidebetting til et fremragende odds. Jeg havde nærmere sat linjen til -2 asian eller endda -2,25 asian. De lidt højere linjer bør prøves, ihvertfald -2,5 til odds 3,10.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 07/07-2021, 14:42
Opdateret 11/07-2021, 11:34