Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 08/07-2021, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tre Penne - Dinamo Batumi
Liga: Conference League Kvalifikation
Udfald: Dinamo Batumi vinder og begge scorer NEJ
Units: 7
Odds: 1.83
Chancevurdering: 68%
Spilbar ned til: 1.47
Betvalue: 124%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

I denne uge er den nye conference League startet og der er masser af elendige hold. Desværre skal mange af de helt ringe mødes i denne uge, men der er dog nogle kampe hvor forskellen bør være enorm. Den første kamp er imellem berømte Tre Penne fra San Marino og Dinamo Batumi fra Georgien. 

I disse tidlige runder ynder jeg at spille imod samtlige hold fra San Marino. De har bare ikke niveauet til at være med. Nu er der godt nok skruet lidt ned for modstanden i denne nye turnering, men der skal meget til at Tre Penne og hvad de nu hedder får et resultat. 

Tre Penne har spillet 5 kampe siden 2017 i Europa, de 5 kampe er alle tabt, og de har kun scoret i den sidste kamp som var imod Gjilani fra Kosovo som generelt også har en ret svag liga.

Dinamo Batumi fra Georgien kender jeg umiddelbart ikke det vilde til, men Georgisk foddbold plejer at være ok. De blev i sidste sæson nr. 2 og pt. fører de den georgiske liga så der bør være ganske stor forskel.

Linjerne rundt omrking ligger til at Dinamo Batumi skal vinde med en 3 mpl, men jeg går efter at hjemmeholdet ikke scorer og spiller udeholdet til at vinde til 0.

På Unibet kan du kombinere sejren til Dinamo Batumi og begge hold scorer nej og så får du odds 1,83. Dette satser jeg 7 units på for holdene fra San Marino har det altid svært.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 08/07-2021, 14:06
Opdateret 08/07-2021, 22:47