Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 08/07-2021, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Mol Fehervar - Ararat
Liga: Conference League Kvalifikation
Udfald: Mol Fehervar -1,5 asian
Units: 5
Odds: 1.85
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

I denne uge er den nye conference League startet og der er masser af elendige hold. Desværre skal mange af de helt ringe mødes i denne uge, men der er dog nogle kampe hvor forskellen bør være enorm. Denne kamp er imellem Fehår fra Ungarn og Ararat fra Armenien, der bør være stor forskel på holdene.

Der er varmt I Ungarn, men det bør gå for begge hold er vant til varmegrader. Fehervar er et ganske solidt hold fra en ganske fin række i Ungarn, og niveauet er pænt. Fehervar sluttede sidste sæson som nr. 3 i Ungarn, men der var langt op til Ferencervaros på førstepladsen. De har spillet lidt træningskampe og det er gået ok, men de sidste kampe har været imod ganske stærke hold fra Rusland og Kroatien hvor Fehervar fik uafgjort i begge kampe. 

Armensk fodbold er pænt ringe, og de forskellige hold klarer sig ganske enkelt ringe i Europa. Ararart sluttede i sidste sæson som nr. 4 i den armenske række. Ikke imponerende. Jeg tror de får de hedt i Ungarn.

Ferhervar har flere spillere som var med til VM og det er tvivlsomt om de spiller, men det er ikke udelukket de gør. Jeg håber de gør, men skulle de ikke har de stadig et langt bedre hold end deres modstandere.

Jeg satser 5 units på Mol Fehervar .1,5 asian til odds 1,85 hos Bet365.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 08/07-2021, 15:00
Opdateret 08/07-2021, 22:03