Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 14/07-2021, 03:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Honduras - Grenada
Liga: Gold Cup
Udfald: Honduras -2 asian
Units: 7
Odds: 1.83
Chancevurdering: 68%
Spilbar ned til: 1.47
Betvalue: 124%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

 Gold Cup starter lørdag aften, og der kommer masser af lækre ting til denne turnering. Det plejer at være ganske fornuftigt. Denne kamp er imellem Honduras og Grenada, og der bør være klasseforskel. 

Honduras har et ganske fornutigt og slagkraftigt hold og de plejer at klare sig ganske godt. Holdet er meget fysisk, men de kan nu godt spille bold. Honduras er i pulje med Grenada, Qatar og Panama, egentlig en lidt svær pulje, men jeg tror Honduras og Qatar går videre. Honduras kommer med stærkt hold og masser af rutinerede kræfter til denne turnering.

Grenada er et af de dårligste hold ved denne turnering, hvis ikke det dårligste. Det er blot 3 gang de er med til Gold Cup og de skal nok ikke gøre sig forhåbninger om de får point denne gang. De 6 andre kampe de historisk set har spillet ved Gold Cup er alle tabt, og alle med en samlet målscore på 1-25. Er Granada så blevet bedre siden de sidst var med i 2011, jeg tvivler. Holdet har enkelte spillere fra lavere rækker i England og rundt om i Europa, men ikke noget at kimse af. Holdet er ret nyt og ungt, men de får sin sag for imod de store, stærke og rutinerede spillere fra Honduras. Grenadas form er ringe og i 2021 har de spillet 4 kampe hvoraf de 3 er tabt imod El Salvador, Montsserat og Antigua & Berbuda. Hold som ikke er på Honduras niveau. Grenada kunne lige slå De Amerikanske Jomfruøer med 1-0. Grenada bør blive kanonføde i denne svære gruppe.

De 2 hold mødtes begge gange Grenada var med til Gold Cup i 2009 og i 2011. Honduras vandt 4-0 og 7-1.

Der bør være klasseforskel på disse 2 hold, og jeg spiller med glæde 7 units på Honduras -2 asian til odds 1,83 hos Unibet. Odds har været lidt højere, men døjer med min com så den har jeg makket med, men jeg ser stadig stor værdi. Linjen burde mindst hedde -2,5 og måske lidt højere. Man kan godt prøve lidt højere højere linjer som -3 eller -3,5 asian da Honduras med en stor sejr er godt videre. Odds er en del højere end de øvrige bookies.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 09/07-2021, 16:34
Opdateret 14/07-2021, 09:14