Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 18/07-2021, 01:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Grenada - Qatar
Liga: Gold Cup
Udfald: Qatar -2,5 asian
Units: 7
Odds: 1.86
Chancevurdering: 68%
Spilbar ned til: 1.47
Betvalue: 126%
Bookmaker: https://bit.ly/2NBNqJF
Resultat: VUNDET

Kambi med 1,79

Vi har fået gang i Gold Cup og der har været er par seværdige kampe. Mexico spillede virkelig godt imod Trinidad & Tobago, men kunne ganske enkelt ikke få bolden ind, det var totalt powerplay hele kampen igennem. De skal nok klare sig. :D 

Denne kamp er endnu et spil imod Grenada og som forventet tabte de rimelig enkelt til Honduras med 0-4. Her er hvad jeg skrev om Grenada i sidste analyse.

Grenada er et af de dårligste hold ved denne turnering, hvis ikke det dårligste. Det er blot 3 gang de er med til Gold Cup og de skal nok ikke gøre sig forhåbninger om de får point denne gang. De 7  kampe de historisk set har spillet ved Gold Cup er alle tabt, og alle med en samlet målscore på 1-29. Er Granada så blevet bedre siden de sidst var med i 2011, jeg tvivler. Holdet har enkelte spillere fra lavere rækker i England og rundt om i Europa, men ikke noget at kimse af. Holdet er ret nyt og ungt, men de får sin sag for imod de store, stærke og rutinerede spillere fra Honduras. Grenadas form er ringe og i 2021 har de spillet 4 kampe hvoraf de 3 er tabt imod El Salvador, Montsserat og Antigua & Berbuda. Hold som ikke er på Honduras niveau. Grenada kunne lige slå De Amerikanske Jomfruøer med 1-0. Grenada bør blive kanonføde i denne svære gruppe.

Grenada var ikke blevet bedre overhovedet og som forventet bliver de kanonføde i denne gruppe. De havde flere ok chancer imod Honduras, men deres forsvarsspil var horribelt. Honduras undervurderede Grenada lidt, og det kommer Qatar ikke til. Qatar spillere meget mere direkte og har europæisk spillespil, det bliver svært for Grenada. 

Se klip fra Grenads første kamp her:

https://www.youtube.com/watch?v=czHHdpuZKhs

Qatar spillede en fin og yderst underholdende kamp  imod Panama. Qatar førte 3 gange og brændte et par store chancer, men de måtte nøjes med 3-3. Qatar spiller meget offensivt og kunne de score 3 mål og komme til flere store chancer imod et normalt godt defensivt Panama så bør de nemt kunne lave en god sjat mål imod Grenada.

Jeg er 100 % imod Grenada igen, og linen er ikke steget meget i forhold til kampen imod Honduras. 

Der er odds 1,86 på Qatar -2,5 asian hos Comeon, og dette satser jeg 7 units på. Prøv evt. de lidt højere linjer f.eks -3,5 og lidt på -4,5 det kan blive grimt.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 14/07-2021, 12:55
Opdateret 18/07-2021, 03:43