Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 15/07-2021, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: La Fiorita - Birkirkara
Liga: Conference League Kvalifikation
Udfald: La Fiorita scorer ikke
Units: 5
Odds: 2.05
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 115%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: TABT

Kambi 2,02.

Endnu et spil fra Conforence League. Dette spil er på kampen imellem La Fiorita og Birkirkara. Jeg går altid imod holdene fra San Marino, og denne gang er ikke nogen undtagelse selvom Birkirkara er fra Malta. :)

La Fiorita er totale amatører og er ringe. De har nu spillet 11 kampe i Europa over de seneste år, og de har tabt alle 11 kampe, og kun scoret i TO af kampene.

Birkirkara fra Malta er bestemt ikke verdensmestre, men de er et noget bedre hold. De sad totalt på flæsket i sidste uges opgør og vandt da også. Sejren blev kun på 1-0, men kunne snildt have været større. 

La Fiorita kom ikke til meget i sidste uges kamp og det tror jeg heller ikke de gør i dag. Birkirkara er lidt tvungen til at spille igennem i denne kamp da de kun har en smal føring. Udebanemål er strøget, så Birkirkara skal først og fremmest sørge for at holde La Fiorita væk.

Jeg er ikke stor fan af hold fra Malta for man ved ikke helt hvad de kan finde på så jeg holder units lidt nede på denne. 

Jeg tror ikke La Fiorita scorer, og bare statistikken taler for dette spil. Jeg synes odds 2,02 på La Fiorita ikke scorer er flot, og dette satser jeg 5 units på hos Mr. Green. Er man mere forsigtig kan man nøjes med begge scorer nej til lidt mindre odds.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 15/07-2021, 14:10
Opdateret 15/07-2021, 22:40