Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 21/07-2021, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Legia Warzawa - FC Flora
Liga: Champions League Kvalifikation
Udfald: Legia Warzawa vinder og begge hold scorer ikke
Units: 5
Odds: 1.83
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 115%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Kambi med 1,82.

Champions League kvalifikationen er i fuld gang, og der er flere spændende kampe. Denne er imellem Legia Warzawa og FC Flora. Polakkerne bør være det bedste hold og jeg regner med de napper en sejr på hjemmebane. 

De polske hold er okay og kan snildt spille med i disse tidlige runder i Europa. Normalt vælter de sig ikke i mål, men det er vigtigt med en sejr i denne første kamp imod et halvringe estisk hold. Normalt har Legia godt styr på defensiven, og det tror jeg også de har i denne kamp hvor esterne bare skal se om de kan slippe afsted med en uafgjort eller et smalt nederlag. Reglen om udebanemål er fjernet, så hvis de ikke kan score eller få en bette fordel af udebanemål er der ikke nogen grund til at satse det hele hovedløst i første kamp.

De estiske hold er ikke specielt gode og når de skal op imod hold fra en anden hylde i Europa så har de ikke så meget at stille op. Det forventer jeg heller ikke Flora har her. Måske på hjemmebane, men ikke ude i Polen.

Jeg tror Legia napper en stille og rolig 1-2-0 sejr i denne kampog så er de godt stillet til returen. 

Derfor napper jeg 5 units på Legia Warzawa vinder og begge hold ikke scorer til odds 1,83 hos Bet365. Kambi har odds 1,82.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 19/07-2021, 20:26
Opdateret 21/07-2021, 22:57