Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 21/07-2021, 13:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Zambia Kvinder - Holland Kvinder
Liga: OL Kvinder
Udfald: Holland -3,5 asian
Units: 5
Odds: 1.85
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 115%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

Onsdag morgen smugstarter OL hvor kvindernes fodboldturnering starter. USA er kæmpe favoritter til at vinde hele pivtøjet, og det tror jeg også de gør. Nærmeste kandidat til at nappe OL-guldmedaljen er Holland. Netop USA og Holland mødtes da også i seneste udgave af VM hvor USA vandt 2-0. Zambia er idt et ukendt blad, men normalt er de afrikanske hold ikke meget værd. Holland vinder sikkert.

Holland har et virkelig stærkt hold med masser af gode spillere fra gode adresser i Europa. Holland er forsvarnede Europamester og var også i i sidste VM-finale hvor de som skrevet foroven tabte 0-2 til USA. Der er store chancer for Holland får en medalje til dette OL, men jeg tror nu ikke de vinder guld. Holland scorer normalt mange mål, og plejer at fortsætte.

Afrikanske hold er ok, og slår da også ringe hold, men imod tophold plejer de ikke at have meget at stille op. Stortset hele holdet fra Zambia spiller i hjemlandet så altså LANGT fra de hollanske topspillere. Zambia har ikke spillet imod et hold af Hollands kaliber før så jeg tror godt de kan få et chok.

Et lille minus for spillet kan være der er varmt og fugtigt i Japan hvor OL afholdes, og dette gør jeg sænker units lidt, dog tror jeg nu nok Holland er forberedt ok.

Jeg satser 5 units på Holland -3,5 til odds 1,85 hos Mr. Green. Bet365 har f.eks kun 1,68 på dette spil. Jeg tror faktisk godt det kan blive grimt for Zambia i denne kamp så prøver en rigsdaler bath på Holland med lidt højere linjer.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 20/07-2021, 00:12
Opdateret 21/07-2021, 15:08