Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 22/07-2021, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: LArne - AGF
Liga: Conference League Kvalifikation
Udfald: LArne scorer ikke
Units: 5
Odds: 2.13
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 113%
Bookmaker: http://bit.ly/2wi6YoT
Resultat: TABT

Danske Spil med 2,05

AGF er med Conference League og skal se om de kan gøre det bedre end sidste år. Nu skal de heldigvis møde en elendig modstander og går AGF ikke videre her er det godt nok skidt! De nordirske hold er ikke mange sure sild værd.

Ambitionerne er store i AGF, men det går som regel galt. Nu er holdet igang med en ny sæson, ny sportsdirektør, målmand, back og angriber. Jeg synes ikke erstatningerne er helt ringe og AGF spillede da også en fornuftig kamp imod Brøndby i weekenden. Sidste år var AGF også i Europa hvor de ret pinligt tabte 0-3 til Mura fra Slovenien. Ikke at Mura som sådan er et helt elendig hold, men AGF burde være bedre. Nu skal dette gøres bedre og de får ikke nemmere modstandere end nordirske Larne.

Jeg må hånden på hjertet sige jeg ikke kender meget til Larne, men jeg ved niveauet ikke er særlig godt for holdene fra Nordirland. Larne blev blot nr. 4 i sidste sæson og er havnet her via noget kvalifikation. Linfield som er mestre i Nordirland har lige spillet CL-kval imod Zalgiris fra Litauen og tabt 1-3 og 1-2, ikke imponerende for den litauiske liga er os ringe. Coloraine tabte 2 x 1-2 til Velez fra Bosnien som heller ikke har meget at skyde med normalt.

AGF skal vinde sådan en kamp her og det burde de også på udebane, men man ved sgu aldrig. Jeg tror ihvertfald AGF sørger for at lukke af og jeg forventer ikke Larne scorer i denne kamp, hertil bør AGF have godt styr på defensiven, og jeg tror de kommer til at sidde mere eller mindre hele kampen. 

Jeg synes odds 2,13 på Larne ikke scorer er flot, og dette satser jeg 5 units på hos Cashpoint. Danske Spil har 2,05.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 21/07-2021, 00:57
Opdateret 22/07-2021, 22:35