Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 22/07-2021, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: FC København - Torpedo Zodinho
Liga: Conference League Kvalifikation
Udfald: FCK 0-1 1
Units: 6
Odds: 1.72
Chancevurdering: 69%
Spilbar ned til: 1.45
Betvalue: 119%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Hold øje med markedet onsdag hvor flere nok kommer med odds.

FCK havde en skuffende sidste sæson og der skal nu andre boller på suppen for kjævenhawnerne. Målet er et Europæisk gruppespil og et mesterskab, og derfor er der ved at blive lavet godt om i truppen. Truppen ser stærk ud, og FCK er ude i en i Europa imod en overkommelig modstander i Zhodino fra Hviderusland. Jeg tror FCK sætter det hele på plads i første kamp.

Jeg tror FCK går en god sæson i møde for holdet er ved at se spændende ud. De spillede en lala-kamp imod Aab, men det hjalp self ikke med Boilesens hjernedøde røde kort. Kampen endte 2-2. FCK har et hamrende stærkt hold og slår de ikke et ringe hold ud fra Hviderusland så bliver der ballade. FCK er generelt hamrende stærke på hjemmebane i Europa, men der er selvfølgelig kommet flere ændringer. Jeg tror dog på dem.

Zhodino endte sidste sæson som nr. 3 i Hviderusland og det er sikkert lækkert. Jeg så rent faktisk mange kampe fra den liga da stortset hele verden var lukket ned. Der spillede de for fulde gardiner i Hviderusland og abstinenserne skulle jo tages! :D Nu er Zhodino i Europa og det bliver en kort fornøjelse. Tror jeg. Formen er elendig og pt. ligger Zhodino blot nr. 10! i den hviderussiske række og det er altså ikke imponerende. 

Jeg tror FCK sætter hviderusserne på plads og napper en komfortabel sejr på hjemmebane. Det er kun Danske Spil der har odds på kampen, og jeg synes til gengæld de ser fine ud og forventer noget lavere odds når de større bookmakere kommer med odds. Måske.

Jeg satser 6 units på FCK -1,5 til odds 1,72 hos Danske Spil. Jeg synes også 1,87 på at kun et hold scorer i kampen er fint for jeg tror ikke FCK lukker mål ind. Jeg kunne snildt se linjen hedde -2 asian hvis ikke mere ved kampstart så man kunne godt prøve en skilling på 0-2 1 til odds 2,85.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 21/07-2021, 01:18
Opdateret 22/07-2021, 22:35