Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 27/07-2021, 10:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: OL Topscorer - Fodbold Kvinder
Liga: OL fodbold Kvinder
Udfald: Barbara Banda bliver topscorer
Units: 4
Odds: 12.00
Chancevurdering: 20%
Spilbar ned til: 5.00
Betvalue: 240%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: TABT

Kun Kambi

Langskud men realistisk chance for gevinst.

Dette spil er på hvem er bliver topscorer ved kvinders OL i fodbold. 

Pt. har Miedema scoret 6 mål for Holland, og Banda har lavet 6 mål for Zambia.

Næste er Peng fra Kina med 4 mål og så kommer der er en håndfuld med 6 mål.

Holland møder tirsdag Kina og bør kunne lave en masse mål, desværre er Miedema blevet skadet og hun døjer med lysken. Hun spiller derfor formentlig ikke. Holland ligger til at vinde puljen og det er ikke ret godt for formentlig venter USA i kvartfinalen, og det kan meget nemt blive endestationen for Holland. USA lukker ikke mange mål ind, så det er ikke bare sådan Miedema selvom hun er god hakker flere mål ind. 

Zambia møder tirsdag Brasilien og Brasilien vil formentlig ikke vinde alt for stort da de så overtager førstepladsen og æren af at møde USA. De vil de nok gerne undgå og derfor passe på med at vinde for stort. Brasilien er 1,01 favoritter og skal vinde denne kamp, men spørgsmålet er hvor meget de gider. Brasilien har Marta og på 3 mål og Debinha på 2 mål, men jeg tror ganske enkelt de bliver sparet, gør de ikke og brasserne gerne vil klaske Zambia så er der ballade. 

Zambia har en kæmpe stjerne i Banda som helt vildt har lavet hatrick imod både Holland og Kina. Hun er vild! Jeg tror sagtens hun kan putte en eller måske 3 (næppe) ind imod Brasilien og så er det sjovt. Der regnes med en 7-8 mål i kampen og bookmakerne forventer Zambia scorer. Gør de det kan det meget vel være Banda!

Unibet har odds 1,70 på Miedema som topscorer men det er pænt ringe. Til gengæld har de odds 12 på Banda bliver topscorer og det er frækt! Mideama spiller formentlig ikke, men kunne Banda lige score en enkelt eller to ser det godt ud. 

Står flere spillere lige gælder reglen for dødt løb og oddset divideres med antal af spillere, så sker der ikke mere får vi odds 6 pt. De 2 er langt foran og skulle de ende lige får vi stadig odds 6 på Banda. Spillerne bagfra skal godt nok lave kasser for at komme op, og vi begynder at gå mere taktiske knockoutkampe i møde. 

Se topscorerlisten pt. her:

https://en.wikipedia.org/wiki/Football_at_the_2020_Summer_Olympics_%E2%80%93_Women%27s_tournament#Statistics

Jeg forsøger ganske enkelt 4 frække units på Banda som OL topscorer til odds 12 hos MrGreen/Kambi. Med fare for Miedema kan blive klar og Brasilien kan gå amok holder jeg faktisk units lidt nede for synes odds er alt alt for højt. Lav chancevurdering.

Kom så Banda! <3

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 26/07-2021, 21:16
Opdateret 02/08-2021, 19:46